Tiyokas jel kullananlar saç dökülmesini önlüyor mu?

• Konuyu başlatan rooney43
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 711
  • Cevap 9

Tiyokas jel kullananlar saç dökülmesini önlüyor mu?

1
Tiyokas, bir ilaç markası veya ticari adıdır. Bu ilaç, diklofenak potasyum adlı bir bileşen içeren bir ağrı kesici, kas gevşetici, kireçlenme önleyici ve antiinflamatuar ilaçtır. Diklofenak, nonsteroidal antiinflamatuar ilaçlar (NSAİİ) olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir. Tiyokas, aşağıdaki durumların semptomatik tedavisinde kullanılabilir: 1. Romatoid artrit: Eklem iltihabının (artrit) tedavisinde kullanılır. Ağrıyı hafifletir ve eklem şişliğini azaltabilir. 2. Osteoartrit: Kireçlenmenin neden olduğu eklem ağrısı ve şişliklerinin tedavisinde kullanılır. 3. Ankilozan spondilit: Bel ve omurga eklemlerindeki iltihabı azaltarak hareket kabiliyetini artırabilir. 4. Dismenore: Şiddetli adet sancılarının tedavisinde kullanılır. 5. Romatizmal olmayan ağrılar: Kas ağrıları, baş ağrısı, diş ağrısı ve migren gibi ağrı durumlarında kullanılabilir. Tiyokas, doktor tarafından reçete edilen ve uygun dozajda kullanılması gereken bir ilaçtır. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce, doktorunuza danışmanız önemlidir. Ayrıca, Tiyokas'ı alırken olası yan etkiler ve diğer ilaçlarla etkileşimler konusunda bilgilendirilmelisiniz. Saç dökülmesi yada kas gevşetici olarak için tiyokas jel kullananlar var mı? Ben uzun süredir kullanıyorum fark ettiğim saç dökülmemde azalma olduğu gördüm bana mı öyle geldi bilmiyorum ama şakaklar için kullanmaya başladım.
9 6
1
[QUOTE="neu84, post: 7359, member: 400"] Şakaklara sürüyorum ilaçtan 1 saat sonra saç dipleri ağrımaya başladı bu iyiyemi yoksa kötüye mi işaret oluyor [/QUOTE] Dostum bende 2 gün oldu sürmeye başladım tüm saç diplerime yediriyorum vertex bölgesinede uyguluyorum saç diplerinde kalıntı bırakıyor bu minoxum emilimine engel olur mu?
rooney43

rooney43

Üye
Tiyokas, bir ilaç markası veya ticari adıdır. Bu ilaç, diklofenak potasyum adlı bir bileşen içeren bir ağrı kesici, kas gevşetici, kireçlenme önleyici ve antiinflamatuar ilaçtır. Diklofenak, nonsteroidal antiinflamatuar ilaçlar (NSAİİ) olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir.

Tiyokas, aşağıdaki durumların semptomatik tedavisinde kullanılabilir:

1. Romatoid artrit: Eklem iltihabının (artrit) tedavisinde kullanılır. Ağrıyı hafifletir ve eklem şişliğini azaltabilir.

2. Osteoartrit: Kireçlenmenin neden olduğu eklem ağrısı ve şişliklerinin tedavisinde kullanılır.

3. Ankilozan spondilit: Bel ve omurga eklemlerindeki iltihabı azaltarak hareket kabiliyetini artırabilir.

4. Dismenore: Şiddetli adet sancılarının tedavisinde kullanılır.

5. Romatizmal olmayan ağrılar: Kas ağrıları, baş ağrısı, diş ağrısı ve migren gibi ağrı durumlarında kullanılabilir.

Tiyokas, doktor tarafından reçete edilen ve uygun dozajda kullanılması gereken bir ilaçtır. Herhangi bir ilacı kullanmadan önce, doktorunuza danışmanız önemlidir. Ayrıca, Tiyokas'ı alırken olası yan etkiler ve diğer ilaçlarla etkileşimler konusunda bilgilendirilmelisiniz.

Saç dökülmesi yada kas gevşetici olarak için tiyokas jel kullananlar var mı? Ben uzun süredir kullanıyorum fark ettiğim saç dökülmemde azalma olduğu gördüm bana mı öyle geldi bilmiyorum ama şakaklar için kullanmaya başladım.

U

Umutural

Üye
Sana öyle gelmiştir ağrı kesici bir krem

R

Raul

Üye
Dökülmeyi önlüyorsa tedaviye ekleyelim mi?

A

Alcapone

Üye
Dökülmeyi önlüyorsa tedaviye ekleyelim mi?
İlacın etkilerine baktım kireçlenme önleyici ve kas gevşetici yazıyor kafa derisinde oluşan fibroz ve kalsifikasyona iyi gelebilir

P

Panelist

Üye
Saç köklerine faydalı olacağını düşünüyorum iltihaplanmayı önleyebilir, fibroz oluşmasını, kafa derisi sertliği önlemek, toksit etkilere karşı hücreleri korumak için etkili olabilir.

P

Pharmacy

Üye
Uygulayacağınız tedaviye şöyle devam edin, hergün estradiol minoxil karışımı jel tüm saç dökülen bölgelere sürün uygulamadan önce dermaroller uygulayın. Tiyokas kremi akşam ve azelderm kremi sabah dökülen bölgelere ince bir tabaka halinde sürün. Saçlarınızı 3 güne 1 ılık suyla yıkayın. Biotin vitamini kullanın. Oral antiandrojenler kullanılmalı ama ilaçlar tek başına saç çıkartmıyor aşırı kellik yaşayanlar bunu bilmeli mutlaka saç kökü reseptör hücrelerine testo bağlanmasını kesmek gerekiyor.

Y

Yenike

Üye
Ben bugün aldım bu kremi estradiol losyondan önce sürdüm ilk gözlemim soğuk su vurmuş gibi oldu kafa 1 ay sürmeye devam etcem inşallah beklediğim gibi olur.

Adriano10

Adriano10

Üye
Bir haftadır bu kremi kullanıyorum şakaklarda tüylenmelerde artış var babamı öyle geldi bilmiyorum ama 2 ay için bell olmaya başlar

N

neu84

Üye
Şakaklara sürüyorum ilaçtan 1 saat sonra saç dipleri ağrımaya başladı bu iyiyemi yoksa kötüye mi işaret oluyor

E

Edward

Üye
Şakaklara sürüyorum ilaçtan 1 saat sonra saç dipleri ağrımaya başladı bu iyiyemi yoksa kötüye mi işaret oluyor
Dostum bende 2 gün oldu sürmeye başladım tüm saç diplerime yediriyorum vertex bölgesinede uyguluyorum saç diplerinde kalıntı bırakıyor bu minoxum emilimine engel olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
89

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt