Cenkaya
Üye
Saçımı bu teknikle sıklaştırdılar, çok iyi bence aralara da yapılabilmesi ve diğer kökleri koruması açısından. Kendi sağlıklı saç köklerim zarar görsün istemezdim
Gayet memnunum, ilk ayları atlattım ve rahat geçti süreç. Bana göre hızlı ilerliyor ama ortalama 1 senenizi bu işe vermeniz gerekir. Sonra insanın özgüveni artıyor saçları çıkınca. Klinikte iyi ilgileniyorlar, 10 gün boyunca yıkamaya oraya gitseniz de gelme demiyorlar. Sonrasında prp veya mezoterapi öneriyorlar isteyene. Bu da saçların daha hızlı uzaması için deriyi besleyen bi işlem.Bende bu kliniği duydum birkaç kişide ve memnunlardı ama ulaşsam mı bilemedim tavsiye verebilecek olan var mı? Florya metrobüsün oradaymış ulaşımı da bana çok kolay aslında. Burada ektirenlerden yorum alabilirmiim??
Saç ektirecekseniz bence mutlaka sedasyon yaptırın. Hiç acı falan hissetmedim sedasyonlu işlemde ben çünkü, acır mı diyenlere o yüzden şaşırıyorum geneldePromed Clinicde sadece dhi yöntemi yok bu arada. Benim ekimimi fue ile yaptılar fue tercih edenler de bakabilir bence
DHI yönteminde saç folikülleri implanter kaleme yerleştirilir ve pratik bir şekilde ilerlenir. Kalabalık bir ekiple kalemler doldurularak ilerlenir, işlem durmaz. Kanal açma işlemi olmadığından süre kısalır. En önemlisi de iyileşme süresi FUE'ye göre daha kısadır.Dhi yöntemi biraz pahalı geliyor hocam, saç ekim işlem süresi aynı değilmi
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.