Tıraşsız Saç Ekimi İçin DHI Tekniği-Promed Clinic

• Konuyu başlatan Cambage
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 518
  • Cevap 7

Tıraşsız Saç Ekimi İçin DHI Tekniği-Promed Clinic

1
Saçımı bu teknikle sıklaştırdılar, çok iyi bence aralara da yapılabilmesi ve diğer kökleri koruması açısından. Kendi sağlıklı saç köklerim zarar görsün istemezdim 🤩🤩
7 6
1
[QUOTE="Mete, post: 1253, member: 32"] Dhi yöntemi biraz pahalı geliyor hocam, saç ekim işlem süresi aynı değilmi [/QUOTE] DHI yönteminde saç folikülleri implanter kaleme yerleştirilir ve pratik bir şekilde ilerlenir. Kalabalık bir ekiple kalemler doldurularak ilerlenir, işlem durmaz. Kanal açma işlemi olmadığından süre kısalır. En önemlisi de iyileşme süresi FUE'ye göre daha kısadır.
Cenkaya

Cenkaya

Üye
Saçımı bu teknikle sıklaştırdılar, çok iyi bence aralara da yapılabilmesi ve diğer kökleri koruması açısından. Kendi sağlıklı saç köklerim zarar görsün istemezdim 🤩🤩

Cenkaya

Cenkaya

Üye
Bende bu kliniği duydum birkaç kişide ve memnunlardı ama ulaşsam mı bilemedim tavsiye verebilecek olan var mı? Florya metrobüsün oradaymış ulaşımı da bana çok kolay aslında. Burada ektirenlerden yorum alabilirmiim??
Gayet memnunum, ilk ayları atlattım ve rahat geçti süreç. Bana göre hızlı ilerliyor ama ortalama 1 senenizi bu işe vermeniz gerekir. Sonra insanın özgüveni artıyor saçları çıkınca. Klinikte iyi ilgileniyorlar, 10 gün boyunca yıkamaya oraya gitseniz de gelme demiyorlar. Sonrasında prp veya mezoterapi öneriyorlar isteyene. Bu da saçların daha hızlı uzaması için deriyi besleyen bi işlem.
Metrobüse yakın evet, prp seanslarına gelip giderken aracı olmayanlar için rahat. E-5 üzeri olması çok iyi her türlü ulaşım var. Ben memnunum açıkçası tavsiye edebilirim

B

BrownKalani1998

Üye
Promed Clinicde sadece dhi yöntemi yok bu arada. Benim ekimimi fue ile yaptılar fue tercih edenler de bakabilir bence

B

BrownKalani1998

Üye
Promed Clinicde sadece dhi yöntemi yok bu arada. Benim ekimimi fue ile yaptılar fue tercih edenler de bakabilir bence
Saç ektirecekseniz bence mutlaka sedasyon yaptırın. Hiç acı falan hissetmedim sedasyonlu işlemde ben çünkü, acır mı diyenlere o yüzden şaşırıyorum genelde

Son düzenleme:
B

BlicavsSara2000

Üye
Bende bu kliniği duydum birkaç kişide ve memnunlardı ama ulaşsam mı bilemedim tavsiye verebilecek olan var mı? Florya metrobüsün oradaymış ulaşımı da bana çok kolay aslında. Burada ektirenlerden yorum alabilirmiim??

Cambage

Cambage

Üye
Pratik bir saç ekimi yöntemi olan DHI tekniğinde, köklerin ekileceği alanda kanal açma işlemi uygulanmaz. Bunun yerine, köklerin yerleştirildiği DHI kalemi kökü deriye yerleştirme esnasında kanalı açar. Bu yöntemde geniş bir alanda kanal açma işlemi olmadığından tıraşsız bir şekilde sıklaştırma yapılabilir. Bu nedenle kadınlara saç ekimi işlemi yapılacaksa DHI tekniğiyle tıraşsız işlem uygulanır, saçların kısaltılmasına gerek olmaz.
DHI tekniğinde kullanılan cihaz, implanter denilen bir kalemdir. Ucu saç folikülü kadar ince, silindirik, keskin bir uçtur. Kalem içerisine saç kökü yerleştirilir. Daha sonra, içerisinde saç kökü bulunan kalem, saç derisindeki belirli noktaya bu kökü yerleştirir. İşlem, alınan tüm saç kökleri ekim için ayrılan alana yerleştirilene kadar tekrarlanır.
DHI tekniğinin en önemli avantajı, sağlam saç köklerinize zarar vermeden işlemi tamamlamasıdır. Sadece belirlenen alanda, saç kökünü yerleştirebilecek boşlukta ekimi gerçekleştirir. Saçların doğal bir şekilde uzaması, açılan kanalların açısına bağlıdır. DHI tekniğinde doğallığı yakalamak daha kolaydır. Ayrıca saç ekimi sonrası hızlı bir iyileşme süreci sağlar. Promed Clinic, verdiği saç ekimi hizmetinde DHI tekniğini sıklıkla kullanır. Saç ekimi, kaş ekimi, sakal ve bıyık ekimi gibi işlemler de DHI kalem tekniğiyle uygulanır.
Profesyonel ve deneyimli kadrosuyla Promed Clinic Küçükçekmece'de hizmet veriyor.

Mete

Mete

Üye
Dhi yöntemi biraz pahalı geliyor hocam, saç ekim işlem süresi aynı değilmi

Cambage

Cambage

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dhi yöntemi biraz pahalı geliyor hocam, saç ekim işlem süresi aynı değilmi
DHI yönteminde saç folikülleri implanter kaleme yerleştirilir ve pratik bir şekilde ilerlenir. Kalabalık bir ekiple kalemler doldurularak ilerlenir, işlem durmaz. Kanal açma işlemi olmadığından süre kısalır. En önemlisi de iyileşme süresi FUE'ye göre daha kısadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt