Tepe bölgesi saç ekimi geç mi çıkar?

• Konuyu başlatan meraklı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 216
  • Cevap 0

Tepe bölgesi saç ekimi geç mi çıkar?

1
Merhaba arkadaşlar tepe bölgesi için saç ekimi düşünüyorum, saç ekimi sonrası tepe geç çıktığını 2 yıl gibi bir süreç olduğu 1. yıldan sonra çıkar mış doğru mu? ön bölgenin hemen hemen 5. ay saçları çıkanlar var tepe bölgenin ne gibi sıkıntısı varsa geç çıkıyor?
0 6
1
Merhaba arkadaşlar tepe bölgesi için saç ekimi düşünüyorum, saç ekimi sonrası tepe geç çıktığını 2 yıl gibi bir süreç olduğu 1. yıldan sonra çıkar mış doğru mu? ön bölgenin hemen hemen 5. ay saçları çıkanlar var tepe bölgenin ne gibi sıkıntısı varsa geç çıkıyor?
M

meraklı

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt