Tepe bölgesi başarılı saç ekimi yaptıranlar?

• Konuyu başlatan ören655
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 380
  • Cevap 3

Tepe bölgesi başarılı saç ekimi yaptıranlar?

1
Tepe bölgesi başarılı saç ekimi yaptıranlar? Saç ekimi tutuyor mu? Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak arka tepe bölgemi kapatmak istiyorum yaptırıpta iyi bir sonuç alan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum bu konuda hangi clinic ve hangi doktoru önerirsiniz özellikle tepe bölgesinde daha tecrübeli olan.
3 6
1
Teşekkür ederim arkadaşlar, ben yinede nasıl desem tepe bölgesi ekimi düşünüyorum greft yeterli oldugu kadar saç ekimi sonrası minoxil ve proscar ile destek atacağım bakalım nasıl olacak minoxidil olmasa bile proscar kesinlikle olacak
Ö

ören655

Üye
Tepe bölgesi başarılı saç ekimi yaptıranlar? Saç ekimi tutuyor mu? Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak arka tepe bölgemi kapatmak istiyorum yaptırıpta iyi bir sonuç alan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum bu konuda hangi clinic ve hangi doktoru önerirsiniz özellikle tepe bölgesinde daha tecrübeli olan.

Ç

Çağlar

Üye
Hocam tepe bölgesi sonuçları var lakin açıkca söylemek gerekirse ön bölgeler gibi olmuyor ön bölge %90 tutuyorsa tepe bölgesi %70 gibi gayet güzel bir oran yani.

E

Erkal

Üye
ilk etapta önler olsun arkadaşlar daha sonra tepe bölgesi düşünebilirsiniz.

Ö

ören655

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar, ben yinede nasıl desem tepe bölgesi ekimi düşünüyorum greft yeterli oldugu kadar saç ekimi sonrası minoxil ve proscar ile destek atacağım bakalım nasıl olacak minoxidil olmasa bile proscar kesinlikle olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt