Telogen effluvium - kafein losyon

• Konuyu başlatan Nix123
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 118
  • Cevap 8

Telogen effluvium - kafein losyon

1
Arkadaşlar merhaba bende telogen effluvium var doktor teşhisi koydu. Ducray saç dökülmesi spreyi verdi kullandım ama durmadı dökülme. Benim durumum için ürün öneriniz var mı Saf likit kafein satan var mı acaba bunu kullanmak istiyorum bulabilirsem yeterli olur mu?
8 6
1
Forumda kafein losyon yapıp satan varsa bi ulaşabilir mi
N

Nix123

Üye
Arkadaşlar merhaba bende telogen effluvium var doktor teşhisi koydu. Ducray saç dökülmesi spreyi verdi kullandım ama durmadı dökülme.
Benim durumum için ürün öneriniz var mı
Saf likit kafein satan var mı acaba bunu kullanmak istiyorum bulabilirsem yeterli olur mu?

S

Sloccer

Üye
Telogen effluvium neden kaynaklandığını söyledi mi kan testi yaptırdın mı? Ducray spreyin önleyeceğini sanmam. Tavsiyem HC care saç vitamini ve kafein arginine saç losyonu kullanman yerinde olur. Telogen effluvium genel sebepleri şunlar;

Telogen effluvium, saç dökülmesinin aniden ve yaygın bir şekilde yaşandığı bir durumdur. Saç dökülmesi, saç köklerinin dinlenme (telogen) aşamasına geçmesi nedeniyle gerçekleşir. Genellikle stres, hastalık, mevsimsel, hormonal değişiklikler veya beslenme eksiklikleri gibi faktörler bu durumu tetikleyebilir. Bu durum genellikle saç dökülmesinin nedeni ortadan kaldırıldığında veya tedavi edildiğinde geçici olarak düzelir.

N

Nix123

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telogen effluvium neden kaynaklandığını söyledi mi kan testi yaptırdın mı? Ducray spreyin önleyeceğini sanmam. Tavsiyem HC care saç vitamini ve kafein arginine saç losyonu kullanman yerinde olur. Telogen effluvium genel sebepleri şunlar;

Telogen effluvium, saç dökülmesinin aniden ve yaygın bir şekilde yaşandığı bir durumdur. Saç dökülmesi, saç köklerinin dinlenme (telogen) aşamasına geçmesi nedeniyle gerçekleşir. Genellikle stres, hastalık, hormonal değişiklikler veya beslenme eksiklikleri gibi faktörler bu durumu tetikleyebilir. Bu durum genellikle saç dökülmesinin nedeni ortadan kaldırıldığında veya tedavi edildiğinde geçici olarak düzelir.
Tabi ki test yaptırdı doktor. Başka sebep olsa zaten ona yönelik ürün veya ilaç önerirdi. Telogen effluvium sebebi saç döngüsünün bozulması zaten. Ducray işe yaramadı alpecin likit kafein gördüm o nasıldır. Kafein Arginine losyon ürün öneriniz nedir acaba çok fazla marka var ama içeriğindeki oran önemli ben tam bilemedim.
Cevap için sağ olun.

lusyus

lusyus

Üye
Biotin 5000 mcg vitamin takviyesi kullanman gerekir saçların dökülmelere karşı dirençli olması için. Piyasada satılan ürünlerde % kaç kafein olduğunu belirtmiyorlar. Kafein içeren losyonlar şunlar, Alpecin Caffeine Liquid, Plantur 39 Caffeine Tonic, Crescina Re-Growth Caffeine Treatment, Kerastase Densifique Hair Density Activator, Vichy Dercos Energisant Shampoo and Lotion

İstersen kendinde yapabilirsin kafein %3 arginine %3 yada nerde oturduğunu söylersen yardımcı olabiliriz.

R

Racing

Üye
@Nix123, kafein losyon bi işe yaramıyor söyleyim procapil spreyler daha iyidir

N

Nix123

Üye
@Nix123, kafein losyon bi işe yaramıyor söyleyim procapil spreyler daha iyidir
Bundan önce procapil içerikli losyon kullandım onun bir etkisi olmadı aslında. Geçenlerde urban kafeinli sprey aldım dökülmeyi azalttı bende bu yüzden kafein içeriği yüksek losyon bakıyım dedim. Her dökülme için aynı sonucu vermez tabi belki siz procapilden etki görmüşsünüzdür.

L

lastmorn

Üye
@Nix123, kendin neden yapmıyorsun piyasada satılanların içindeki kafein oranı çok düşük beklediğin sonucu vermez.

N

Nix123

Üye
@Nix123, kendin neden yapmıyorsun piyasada satılanların içindeki kafein oranı çok düşük beklediğin sonucu vermez.
Biraz araştırdım forumlarda piyasada satılan kafein tozları çözülmüyor ve hammaddesini elde etmek için kullanılan aşamalar iyi değil kullanılan teknikler zararlı falan yazmışlar pek anlayamadım valla

N

Nix123

Üye
Forumda kafein losyon yapıp satan varsa bi ulaşabilir mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt