Tacrolin krem kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Shady
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 584
  • Cevap 1

Tacrolin krem kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar vitiligo tedavisi için doktorum tacrolin krem birde locoderm krem yazmıştı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ellerimde parçalı olarak, göz çevremde belli bölgelerde cilt rengi beyazlaması var yayılmasından korkuyorum doktorum güneş ışığıma çıkmamalı söyledi korucu güneş kremleri sürüyorum geçmiyor. Tacrolin kremi bir yıldır kullanıyorum ancak çok küçük vitiligo olan yerleri geçirdi büyük beyazlıklar halen duruyor doktoruma söyleyip başka krem kullanmaya geçcem. Bir arkadaşım chia tohumu kullan geçiriyor falan söyledi ama nasıl kullanılır hiç bilgim yok. Vitiligo için tacrolin ve locoderm birlikte vitiligodan kurtulanlar var mı?
1 6
1
Bende tacrolin krem kullanmıştım pek işe yaradığını söyleyemem prototip krem var araştırın bi
Shady

Shady

Üye
Merhaba arkadaşlar vitiligo tedavisi için doktorum tacrolin krem birde locoderm krem yazmıştı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ellerimde parçalı olarak, göz çevremde belli bölgelerde cilt rengi beyazlaması var yayılmasından korkuyorum doktorum güneş ışığıma çıkmamalı söyledi korucu güneş kremleri sürüyorum geçmiyor. Tacrolin kremi bir yıldır kullanıyorum ancak çok küçük vitiligo olan yerleri geçirdi büyük beyazlıklar halen duruyor doktoruma söyleyip başka krem kullanmaya geçcem. Bir arkadaşım chia tohumu kullan geçiriyor falan söyledi ama nasıl kullanılır hiç bilgim yok. Vitiligo için tacrolin ve locoderm birlikte vitiligodan kurtulanlar var mı?

S

ssoulfly

Üye
Bende tacrolin krem kullanmıştım pek işe yaradığını söyleyemem prototip krem var araştırın bi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
29
Toplam ziyaretçi
43

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt