Syoss Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 365
  • Cevap 2

1
Syoss şampuan kullananlar var mı arkadaşlar, google üzerinden saç dökülmesine karşı ürünler hakkında araştırma yaparken Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile karşılaştım. Kutu tasarımı oldukça modern ve şık duruyor. 500 ml lik şişesi 60 ₺ gibi bir fiyata satılıyor. Ürün hakkında detaylı inceleme yapmaya başladığım zaman 4.6 ortalama ile Trendyol üzerinden 110 adet yorum girişinin gerçekleştirildiğini gördüm. Yorumları incelemeye başladığımda genel olarak paketlemenin fazlaca beğenildiğini ve saçları yumuşacık yaptığını gördüm. Bir kullanıcı uzun zamandır kullandığını, saçlarına iyi gelen tek şampuan olduğunu ve çok güzel kokusu olduğunu belirtmiş. Bir diğer kullanıcı ise İntolerans yoksa saçları baya iyi etkilediğini, sadece haftada 2-3 kereden fazla asla kullanılmaması gerektiğini ve günlük duş alırken sürekli şampuan kullanmanın saçın ph değerini düşürdüğünü ve saç dökülmelerini arttırdığını söylemiş. [ATTACH type="full" alt="Syoss Şampuan Kullananlar Yorumları"]1757[/ATTACH]
2 6
1
Dökülen saçlarıma çok iyi geldi üçüncü yıkamada etkisini gösterdi saçlara dolgunluk veriyor
kleisberg

kleisberg

Üye
Syoss şampuan kullananlar var mı arkadaşlar, google üzerinden saç dökülmesine karşı ürünler hakkında araştırma yaparken Syoss Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile karşılaştım. Kutu tasarımı oldukça modern ve şık duruyor. 500 ml lik şişesi 60 ₺ gibi bir fiyata satılıyor. Ürün hakkında detaylı inceleme yapmaya başladığım zaman 4.6 ortalama ile Trendyol üzerinden 110 adet yorum girişinin gerçekleştirildiğini gördüm. Yorumları incelemeye başladığımda genel olarak paketlemenin fazlaca beğenildiğini ve saçları yumuşacık yaptığını gördüm. Bir kullanıcı uzun zamandır kullandığını, saçlarına iyi gelen tek şampuan olduğunu ve çok güzel kokusu olduğunu belirtmiş. Bir diğer kullanıcı ise İntolerans yoksa saçları baya iyi etkilediğini, sadece haftada 2-3 kereden fazla asla kullanılmaması gerektiğini ve günlük duş alırken sürekli şampuan kullanmanın saçın ph değerini düşürdüğünü ve saç dökülmelerini arttırdığını söylemiş.

kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyol üzerinde ürün hakkında fazlaca iyi yorumla karşılaştım. Aramızda daha önce bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini bizlerle paylaşırlarsa sevinirim.

D

Durubeyaz

Üye
Dökülen saçlarıma çok iyi geldi üçüncü yıkamada etkisini gösterdi saçlara dolgunluk veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
69
Çevrim içi ziyaretçiler
92
Toplam ziyaretçi
161
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt