Strese bağlı saç dökülmesi

• Konuyu başlatan Cheesy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 455
  • Cevap 2

Strese bağlı saç dökülmesi

1
Önceleri saçlarım çok sert ve gürdü. Şimdilerde o canlılığı göremiyorum. Stresten dolayı olduğunu düşündüğüm bir saç dökülmesi var. Ellimi saçıma ne zaman atsam 19 tel geliyor genelde. 18 yaşımda bu şekilde ise ileride kel kalmaktan korkuyorum. Kafayı takmaya başladım ve yazılım gibi kompleks şeylerle uğraşınca da olabileceğini düşünüyorum. Genetik dökülme olmadığını düşünüyorum. Aileme baktığımda yaşlı olmalarına rağmen hepsinin saçları var. Arkadaşımın önerisi ile anti stres şampuanı kullandım iyi gelmişti. Ama bırakınca dökülmeler tekrar başlıyo. Bir çözüm öneriniz var mı dökülme ve stresten kurtulmak için?
2 6
1
Stresten dolayı dökülen saçlar için en etkili yöntem vitamin takviyesi almaktır. Biotin, çinko, selenyum, b6 gibi vitaminler çok faydalı olur. Stresten oldukça uzak durman gerekir.
C

Cheesy

Üye
Önceleri saçlarım çok sert ve gürdü. Şimdilerde o canlılığı göremiyorum. Stresten dolayı olduğunu düşündüğüm bir saç dökülmesi var. Ellimi saçıma ne zaman atsam 19 tel geliyor genelde. 18 yaşımda bu şekilde ise ileride kel kalmaktan korkuyorum. Kafayı takmaya başladım ve yazılım gibi kompleks şeylerle uğraşınca da olabileceğini düşünüyorum. Genetik dökülme olmadığını düşünüyorum. Aileme baktığımda yaşlı olmalarına rağmen hepsinin saçları var. Arkadaşımın önerisi ile anti stres şampuanı kullandım iyi gelmişti. Ama bırakınca dökülmeler tekrar başlıyo. Bir çözüm öneriniz var mı dökülme ve stresten kurtulmak için?

N

Nilay

Üye
Gerçek yaşımın bir kuralı var malesef olacak olan oluyor Rabbim kimseye kaygı hastalığı vermesin saçların dökülüyor veya başka hastalıklar meydana çıkıyor çok zor bir durum

K

Kelaynak

Üye
Stresten dolayı dökülen saçlar için en etkili yöntem vitamin takviyesi almaktır. Biotin, çinko, selenyum, b6 gibi vitaminler çok faydalı olur. Stresten oldukça uzak durman gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
94
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt