Spor, Fitness Saç Ekimine Zararı Olur mu?

• Konuyu başlatan Sıkıntılı
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 328
  • Cevap 6

Spor, Fitness Saç Ekimine Zararı Olur mu?

1
Saç ekimi yaptırmak istiyorum kış ayında ve futbol oynuyorum ayrıca fitness düşünüyorum fitness saç ekimine zararı var mı? Spor yapan bireylerde saç ekimi sırasında çok fazla kanama oluyormuş kan akişi hizli olduğu için ben 7-8 yildir araliksiz spor yapiyorum bu doğrumudur acaba dogru ise tavsiyeleri alalim yada tecrube edip göreceğiz.
6 6
1
Saçlı deri ne kadar kanarsa o kadar iyidir. Kafada kan dolasimi oldugunu gösterir. Zaten ekimlerdeki basarinin anahtari kan dolasimini artirmaktir yani faydasi olur zarari olmaz. Kan dolasimini artirmak icin o yuzden duzenli masaj tavsiye edilir sac ekiminden sonra
S

Sıkıntılı

Üye
Saç ekimi yaptırmak istiyorum kış ayında ve futbol oynuyorum ayrıca fitness düşünüyorum fitness saç ekimine zararı var mı? Spor yapan bireylerde saç ekimi sırasında çok fazla kanama oluyormuş kan akişi hizli olduğu için ben 7-8 yildir araliksiz spor yapiyorum bu doğrumudur acaba dogru ise tavsiyeleri alalim yada tecrube edip göreceğiz.

A

Ali ihsan

Üye
Spor yapan kişiler ile spor yapmayan kişilerin nabızları farklıdır, kanama falan riski az oldugunu okumuştum saç ekimi öncesi size söylenen kurumdan dikkat edin yeterli

M

Mert

Üye
Doktorlar genelde saç ekimi öncesi fitnes bırakmayı normal stabil gündelik yaşam öneriyorlar.

S

Sıkıntılı

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkkür ederim o zaman fitnes bırakmalı anladığım kadarıyla

E

erco

Üye
Ben de sık spor yapan biriyim. Ekimden sonra 1 ay sadece yürüyüş yap. 2. Ay hafif başla daha sonrasında keyfine bak.

A

Alahan

Üye
Spor yapanların saç ekimi esnasında çok kanama olacağını sanmıyorum tansiyon yüksekliği ve heyecan olursa kan akışında artış olabilir. Yinede doğrusu için doktora danışmak gerekir.

rooney43

rooney43

Üye
Saçlı deri ne kadar kanarsa o kadar iyidir. Kafada kan dolasimi oldugunu gösterir. Zaten ekimlerdeki basarinin anahtari kan dolasimini artirmaktir yani faydasi olur zarari olmaz. Kan dolasimini artirmak icin o yuzden duzenli masaj tavsiye edilir sac ekiminden sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt