Spironolaktonun testosteron ve DHT üzerine etkisi

• Konuyu başlatan Laeron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 289
  • Cevap 2

Spironolaktonun testosteron ve DHT üzerine etkisi

1
Losyon yapıyorum sistemik dolaşıma girecek daha çok etkisi olacak bir solüsyon düşünüyorum. Dutasterid, finasterid, spironolakton, estradiol olarak hamgilerini katarsam gerçekten etkisi yüksek olur. Topikal antiandrojen kullanıp etkisi olduğunu gördüğüm saçları kapanan kimse yok bende bu yönden DHT azaltıcı güçlü etkenler arıyorum. Bu etkenlerden erkeklerde saç dökülmesine yardımcı olmak için yeterli DHT yüzdesini bloke eder mi? Spironolakton, dutasterid, finasterid topikal kullanımı genel testosteronu düşürür mü? Bu ilaçla başarılı olan var mı?
2 6
1
Dutasterid ile hazırlasam daha etkili olmazmı estradiol için estrofem ilacını bulabildim diğerlerini eczanelerde bulamadım
L

Laeron

Üye
Losyon yapıyorum sistemik dolaşıma girecek daha çok etkisi olacak bir solüsyon düşünüyorum. Dutasterid, finasterid, spironolakton, estradiol olarak hamgilerini katarsam gerçekten etkisi yüksek olur. Topikal antiandrojen kullanıp etkisi olduğunu gördüğüm saçları kapanan kimse yok bende bu yönden DHT azaltıcı güçlü etkenler arıyorum. Bu etkenlerden erkeklerde saç dökülmesine yardımcı olmak için yeterli DHT yüzdesini bloke eder mi? Spironolakton, dutasterid, finasterid topikal kullanımı genel testosteronu düşürür mü? Bu ilaçla başarılı olan var mı?

lusyus

lusyus

Üye
Topikal minoxidil finasterid ve estradiol karışımı öneririm saf minoxidil ile hazırlama yapın

L

Laeron

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dutasterid ile hazırlasam daha etkili olmazmı estradiol için estrofem ilacını bulabildim diğerlerini eczanelerde bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt