Spiro Losyon Tedaviye Ek Olarak Kullanmaya Değer mi?

• Konuyu başlatan Cardozo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 331
  • Cevap 3

Spiro Losyon Tedaviye Ek Olarak Kullanmaya Değer mi?

1
Şu anda 3'lü tedavi olan finasteride, minoxidil, konazol şampuan ve 5 mg biotin tedavisi uyguluyorum. Bu tedaviye ek olarak spiro losyon eklemeye gerek varmıdır? Spirolonakton ekstra koruma sağlayıp sağlamayacağını veya karışıma eklemeye değip değmeyeceğini bilen var mı? Muhtemelen kendi başına iyi olmayacağını biliyorum ama başka bir yöntem olarak faydalı olur mu sizce?
3 6
1
O zaman büyük 3 minoxil, finasterid, konazol tedaviye ek olarak ne önerebilirsiniz?
C

Cardozo

Üye
Şu anda 3'lü tedavi olan finasteride, minoxidil, konazol şampuan ve 5 mg biotin tedavisi uyguluyorum. Bu tedaviye ek olarak spiro losyon eklemeye gerek varmıdır? Spirolonakton ekstra koruma sağlayıp sağlamayacağını veya karışıma eklemeye değip değmeyeceğini bilen var mı?
Muhtemelen kendi başına iyi olmayacağını biliyorum ama başka bir yöntem olarak faydalı olur mu sizce?

K

kelboy

Üye
Bana göre topikal spiroyu kullanmaya değmez. Belki östrojen losyonlar olabilir.

L

lastmorn

Üye
Spiro kullanmaya değmez bence para israfı ama isterseniz deneyin etkisi olacak diye bir şey beklemeyin.

C

Cardozo

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman büyük 3 minoxil, finasterid, konazol tedaviye ek olarak ne önerebilirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
100

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt