Spiro losyon nasıl yaparım?

• Konuyu başlatan yssm
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 554
  • Cevap 4

Spiro losyon nasıl yaparım?

1
Merhaba spiro losyon için ilaçları aldım aldactone, diane 35, decort ampül faydalı olması için yüzde 5'lik mi olmalı? Kaç tane ilaç katmam gerekiyor. Bu arada bayanım saçlarımın orta bölgesinde incelme seyreklik oluştu saçıma faydası olur mu?
4 6
1
[QUOTE="yssm, post: 3265, member: 165"] Etil alkol ve propilen glikol bulamadım toniklerin içine katıp yapılabilir mi? [/QUOTE] Toniklerin içine katmayın ilaçlar çözülmüyor
Y

yssm

Üye
Merhaba spiro losyon için ilaçları aldım aldactone, diane 35, decort ampül faydalı olması için yüzde 5'lik mi olmalı? Kaç tane ilaç katmam gerekiyor. Bu arada bayanım saçlarımın orta bölgesinde incelme seyreklik oluştu saçıma faydası olur mu?

lusyus

lusyus

Üye
1 kutu aldactone ile diane 35 küçük bir kasede hepsini ezip toz hale getirin, 100 ml şişe içine katın üzerine 40 ml etil alkol, 20 ml propilen glikol ekleyin karıştırın 30 dakika sonra 1 tane dekort ampulü kırın distile su ile tamamlayıp 1 gün dinlendirin.

Y

yssm

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etil alkol ve propilen glikol bulamadım toniklerin içine katıp yapılabilir mi?

lusyus

lusyus

Üye
Tanıdığınız eczacı varsa sorun hazırlayabilirler

L

lugano

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt