Sivilceler için kükürtlü sabun kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Slience
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 173
  • Cevap 2

Sivilceler için kükürtlü sabun kullananlar yorumları

1
Arkadaşlar alnımda yoğun olmak üzere yüzümün genelinde hafif sivilceler çıkıp duruyor bazıları geçiyor ama bazı sivilceler iz bırakmaya başladı imex sabun kullanıyorum fayda etmedi geçen aktardan siyah kükürtlü sabun aldım. Aktarcı bunu kullan kurutur hespini dedi. Kokusu ilaç gibi elimi yıkadım normal sabun gibi temizliyor. Daha önce yüzdeki sivilceler için kükürtlü sabun kullananlar yada faydasını gören var mı? [ATTACH type="full"]1918[/ATTACH]
2 6
1
İyi geliyor arkadaşlar siyah kükürtlü sabunu 1 aydır haftada 3 defa yüzümü yıkıyorum özellikle yağlanmayı kesti attı sivilce çıkıyor ama çıkmadan kurutuyor çok etkili
S

Slience

Üye
Arkadaşlar alnımda yoğun olmak üzere yüzümün genelinde hafif sivilceler çıkıp duruyor bazıları geçiyor ama bazı sivilceler iz bırakmaya başladı imex sabun kullanıyorum fayda etmedi geçen aktardan siyah kükürtlü sabun aldım. Aktarcı bunu kullan kurutur hespini dedi. Kokusu ilaç gibi elimi yıkadım normal sabun gibi temizliyor. Daha önce yüzdeki sivilceler için kükürtlü sabun kullananlar yada faydasını gören var mı?

Sivilceler için kükürtlü sabun kullananlar yorumları.jpeg

A

Armaan

Üye
ben de sivilcelere iyi gelir diye aldım ama pek memnun kalmadım. Fazla kullanımda cildimi kuruttu, sivilcelere etkisi pek olmadı.

W

White

Üye
İyi geliyor arkadaşlar siyah kükürtlü sabunu 1 aydır haftada 3 defa yüzümü yıkıyorum özellikle yağlanmayı kesti attı sivilce çıkıyor ama çıkmadan kurutuyor çok etkili

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
3
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
19
Robots
28

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt