Soru Sinoz leke kremi kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan shinebird
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 45
  • Cevap 4

Sinoz leke kremi kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, ciltteki lekeleri gidermek ince çizgileri yaşlanma belirtilerini azaltmak için sinoz leke kremini kullananlar memnun mu? Özellikle sivilce izleri üzerinde etkili olduğunu duyduğum bu krem, Avrupa’da oldukça popüler ve ödüller almış. İncelediğim yorumlarda genellikle olumlu geri bildirimler var. Sizce Sinoz krem sivilce izlerine iyi geliyor mu? Kullanım sonucunda gerçekten etkili oldu mu? Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kullanmaya başlamayı düşünüyorum, bu yüzden tavsiyeleriniz çok önemli.
4 6
1
Hepsi para harcamak için yapılıyor ben 15 çesit leke kremi denedim hepsi fasa fiso gercekten ise yarayan pek yok
S

shinebird

Üye
Merhaba arkadaşlar, ciltteki lekeleri gidermek ince çizgileri yaşlanma belirtilerini azaltmak için sinoz leke kremini kullananlar memnun mu? Özellikle sivilce izleri üzerinde etkili olduğunu duyduğum bu krem, Avrupa’da oldukça popüler ve ödüller almış. İncelediğim yorumlarda genellikle olumlu geri bildirimler var.

Sizce Sinoz krem sivilce izlerine iyi geliyor mu? Kullanım sonucunda gerçekten etkili oldu mu? Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Kullanmaya başlamayı düşünüyorum, bu yüzden tavsiyeleriniz çok önemli.

I

imbusraa

Üye
Arkadaşlar bende denemeyi düşünüyorum, bu krem sivilce izlerine de iyi geliyor mu? Eğer faydalıysa ben de kullanmayı düşünüyorum. Avrupa'da oldukça popüler ve ödüller almış bir ürün. Yorumları okudum, neredeyse hiç olumsuz geri bildirim yok. Sizce gerçekten lekeler üzerinde etkili mi? Deneyen varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?"

Y

Yeliz

Üye
Bir arkadaşım bu kremi kullanmıştı ve oldukça işe yaradığını söylemişti. Güneş lekelerini biraz zor geçirse de genel olarak etkili. Ayrıca beyazlatıcı kremleri de var ve onlar da oldukça iyiymiş. Eğer çok fazla leken yoksa kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim.

N

nihan

Üye
Canım, benim de yüzümde lekeler oluştu, yaş ilerledikçe daha da belirginleşti. En pahalı kremi aldım ama yine de faydasını görmedim. Sana tavsiyem, güneş kremi sürmeden dışarı çıkmaman. Bu konuda gerçekten çok etkili oluyor.

E

Edanur

Üye
Hepsi para harcamak için yapılıyor ben 15 çesit leke kremi denedim hepsi fasa fiso gercekten ise yarayan pek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
53

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt