Yorum Sibel ulusan saç ekimi 6. Ay 3800 greft

• Konuyu başlatan yorumlutfen
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 834
  • Cevap 13

Sibel ulusan saç ekimi 6. Ay 3800 greft

1
Herkese merhaba arkadaslar, Bu forumu yeni buldum ve bulduguma da sevindim. Benim gibi Sibel Ulusan hocanin klinigini tercih etmis bir arkadas daha gormek beni gercekten cok mutlu etti. Ben Izmir disindan, sadece Sibel Hocaya ekim yaptirmak icin gecen sene Izmire gittim. Suanda 6 ayi gectim ancak cok stres oluyorum hepsi cikicak mi diye. Sureci burada paylasmaya karar verdim. Ozellikle tecrubeli arkadaslar yorum yaparsa cok sevinirim. Sanirim cogu cikti. Genel olarak klinik hakkinda sorulariniz olursa cevaplandirmak isterim. Benim Kanallarimi Sibel ulusan acti, Greftleri toplayan ve ekimi yapan yillardir kendisinde calisan ekibiydi. Zafer Hoca da arada gelerek kontrollerde bulundu. Otelde kaldim ve klinige yakin yer tuttum, ancak tabii ki en onemsedigimi Sibel hanimin ekime girmesiydi, cok sukur cok iyi gecti hersey. Ancak ekim sonrasi saclarin cikmasinin beklemek gercekten cok stresli. Ekimden onceki resimlerim: [ATTACH=full]2368[/ATTACH] [ATTACH=full]2369[/ATTACH] [ATTACH=full]2370[/ATTACH]
13 6
1
[QUOTE="Leger, post: 8034, member: 510"] Hocam akıl vermek gibi olmasın ama saç ekimini Doktor hanım yapmıyorsa duyduğum fiyatlarda doğru ise lütfen yaptırma gerek yok. Doktor hanım gördüğüm kadarıyla işinin ehli zaten parası olan gider oraya. [/QUOTE] Hocam ben garantici biriyim. Gidip te yaptirmisken bu isin markasina yaptirmak istedim. Cok sukur durumum da vardi , ama olmasa da benim icin doktorun yapmasi cok onemliydi. mesela araba aldigimda da ya iyisini alirim ya da almam.... Sibel hocanin fiyati evet pahali, ama sadece bu ise hayatini adamis, yontemler gelistirmis biri. Klinigi gorsen dedigimi de anlarsin. Param olmasa da onun ekibine yaptirirdim. Sac cizgisini de Zafer hoca yapiyor zaten esi, onun yorumlari ve hastalari da memnun gozukuyor internetteki forumlarda
Y

yorumlutfen

Üye
Herkese merhaba arkadaslar,
Bu forumu yeni buldum ve bulduguma da sevindim. Benim gibi Sibel Ulusan hocanin klinigini tercih etmis bir arkadas daha gormek beni gercekten cok mutlu etti. Ben Izmir disindan, sadece Sibel Hocaya ekim yaptirmak icin gecen sene Izmire gittim. Suanda 6 ayi gectim ancak cok stres oluyorum hepsi cikicak mi diye. Sureci burada paylasmaya karar verdim. Ozellikle tecrubeli arkadaslar yorum yaparsa cok sevinirim. Sanirim cogu cikti.

Genel olarak klinik hakkinda sorulariniz olursa cevaplandirmak isterim. Benim Kanallarimi Sibel ulusan acti, Greftleri toplayan ve ekimi yapan yillardir kendisinde calisan ekibiydi. Zafer Hoca da arada gelerek kontrollerde bulundu. Otelde kaldim ve klinige yakin yer tuttum, ancak tabii ki en onemsedigimi Sibel hanimin ekime girmesiydi, cok sukur cok iyi gecti hersey. Ancak ekim sonrasi saclarin cikmasinin beklemek gercekten cok stresli.

Ekimden onceki resimlerim:
Ekli dosyayı görüntüle DSC_4140.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_4136.JPG
Ekli dosyayı görüntüle DSC_4134.JPG

Y

yorumlutfen

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sibel hoca ile yaptigimiz planlama, ekim gununden:
060B3BAC-EBBF-C3B1-1BFC-22D26924600A.jpeg

604495E9-450F-CD77-3DBC-1DBE663EF691.jpeg

Alperen

Alperen

Üye
Hayırlı olsun, ön çizgi çok güzel görünüyor, İzmir'de Doktor olarak saç ekimi yapan sayısı az sanırım

S

Sloccer

Üye
5. Ay için sonuçlar gayet iyi duruyor ekilenlerin çoğu çıkmış biotin ve proscar ile genel saçları gürleşitirip 12. Ay sonunda daha başarılı sonuçlar olacaktır.

C

Chery

Üye
Dr. Sibel Ulusan fiyat olarak biraz pahalı olduğu konuşuluyor bu doğru mu? Saç ekimi bugün yapsan yarın veya gelecek yıllarda çok ucuz kaliıyor gün gün farklı oluyor sizce saç ekimi fiyatı pahalı mı

O

oreo

Üye
Kanal açılımını kim yapıyor?

L

Leger

Üye
Hocam akıl vermek gibi olmasın ama saç ekimini Doktor hanım yapmıyorsa duyduğum fiyatlarda doğru ise lütfen yaptırma gerek yok. Doktor hanım gördüğüm kadarıyla işinin ehli zaten parası olan gider oraya.

Y

yorumlutfen

Üye
Hocam akıl vermek gibi olmasın ama saç ekimini Doktor hanım yapmıyorsa duyduğum fiyatlarda doğru ise lütfen yaptırma gerek yok. Doktor hanım gördüğüm kadarıyla işinin ehli zaten parası olan gider oraya.
Hocam ben garantici biriyim. Gidip te yaptirmisken bu isin markasina yaptirmak istedim. Cok sukur durumum da vardi , ama olmasa da benim icin doktorun yapmasi cok onemliydi. mesela araba aldigimda da ya iyisini alirim ya da almam....

Sibel hocanin fiyati evet pahali, ama sadece bu ise hayatini adamis, yontemler gelistirmis biri. Klinigi gorsen dedigimi de anlarsin. Param olmasa da onun ekibine yaptirirdim. Sac cizgisini de Zafer hoca yapiyor zaten esi, onun yorumlari ve hastalari da memnun gozukuyor internetteki forumlarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
83
Toplam ziyaretçi
123

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt