• Forumda saç ekimi şikayetinizi yazarken firmalara ve şahıslara hakaret edici, küçük düşürücü ve ticari hayatına zarar verici konular yada yorumlar yazmamanız gerekmektedir. Aksi halde konularınız ve yorumlarınız yayından kaldırılabilir.

Show Haber Saç Ekim Merkezi Baskını

• Konuyu başlatan Ertan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 560
  • Cevap 3

Show Haber Saç Ekim Merkezi Baskını

1
Show haber bir kaç gün önce bazı ekiplerle saç ekim merkezine baskın düzenlediler, açıkcası İzmir, Ankara bazı saç ekim merkezleri sağlık ve hijyen kurallarına dikkat etsede belli başlı ruhsatları bende olmadığını düşünüyorum. Saç ekim merkezlerinde böbrek alıyorlar gibi veya başka bir şey yapılıyormuş gibi bu şekilde baskın vermeleri beni çok şaşırttı.
3 6
1
Gereksiz bir haber muhtemelen linç edilmek için yapıldı normal şartlarda bir çok saç ekim merkezi var bu tarz. İzmir' de neredeyse aynı bu şekilde
E

Ertan

Üye
Show haber bir kaç gün önce bazı ekiplerle saç ekim merkezine baskın düzenlediler, açıkcası İzmir, Ankara bazı saç ekim merkezleri sağlık ve hijyen kurallarına dikkat etsede belli başlı ruhsatları bende olmadığını düşünüyorum. Saç ekim merkezlerinde böbrek alıyorlar gibi veya başka bir şey yapılıyormuş gibi bu şekilde baskın vermeleri beni çok şaşırttı.

E

Ertan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

S

Souza

Üye
Saç ekimi steril ortam falan çok abartıldığını düşünüyorum, işlem çok basit sağlık bakanlığının istediği ortamda saç ekim merkezi açmak milyonalrca para saç ekim merkezi açmak isteyen biri nasıl kazansın bu kadar parayı kısa sürede böyle lüx merkez açılamaz bence otellerde ki gibi kart uygulaması lazım

J

Jeolog

Üye
Gereksiz bir haber muhtemelen linç edilmek için yapıldı normal şartlarda bir çok saç ekim merkezi var bu tarz. İzmir' de neredeyse aynı bu şekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt