Seyrek saçlar ve şakaklara saç ekimi için en uygun merkez?

• Konuyu başlatan Erol Sürücü
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 417
  • Cevap 3

Seyrek saçlar ve şakaklara saç ekimi için en uygun merkez?

1
Selamlar, saçlarım seyrek ve şakaklarım açık. 5 ayı aşkın süredir Xpecia ve Proscar 1/4 kullanıyorum ve yıl sonunda saç ekimi yapmayı düşünüyorum. Ön çizgi ve şakak ekimi konusunda uçuk fiyatlar olmayan en iyi merkezi arıyorum. Koray Hoca bütçeme uymuyor, maalesef. Hakan Doğanay, Asuman Hair ve Serkan Aydın gibi ortalama fiyat çeken merkezleri biliyorum. Önemli olan, doğal ve saçın geri kalanıyla aynı sıklıkta ve saç yönleriyle aynı şekilde ekim yapabilen, yüksek oranda sonuç alabileceğim bir yer bulmak. Uzun saç kullanmayı seviyorum ve 18 yaşımdan beri şakaklarım açık olduğundan saçımı hiç uzatıp bağlayamadım. Eskiden saçım gürdü ve şekil verebiliyordum, ancak artık öyle değil. Şakak ve saçlı deri ekimi için hangi merkezleri tavsiye edersiniz? Ayrıca, finasteride'in yan etkilerinden endişeliyim ve henüz faydasını görmediğim için kullanmaya devam ediyorum. Belki saçım gürleşir ve ekimden vazgeçerim. Finasteride'i çok uzun süre kullanabilir miyim? Fikirlerinizi duymayı isterim.
3 6
1
Emphairde sıkılaştırma ekimini güzel yapıyor iş yerinde arkadaşım ektirdi gayet çok iyi sonuç aldı daha 4 ay oldu çıkışlar beklediğimizden çok iyi geldi
E

Erol Sürücü

Üye
Selamlar, saçlarım seyrek ve şakaklarım açık. 5 ayı aşkın süredir Xpecia ve Proscar 1/4 kullanıyorum ve yıl sonunda saç ekimi yapmayı düşünüyorum. Ön çizgi ve şakak ekimi konusunda uçuk fiyatlar olmayan en iyi merkezi arıyorum. Koray Hoca bütçeme uymuyor, maalesef. Hakan Doğanay, Asuman Hair ve Serkan Aydın gibi ortalama fiyat çeken merkezleri biliyorum. Önemli olan, doğal ve saçın geri kalanıyla aynı sıklıkta ve saç yönleriyle aynı şekilde ekim yapabilen, yüksek oranda sonuç alabileceğim bir yer bulmak. Uzun saç kullanmayı seviyorum ve 18 yaşımdan beri şakaklarım açık olduğundan saçımı hiç uzatıp bağlayamadım. Eskiden saçım gürdü ve şekil verebiliyordum, ancak artık öyle değil. Şakak ve saçlı deri ekimi için hangi merkezleri tavsiye edersiniz? Ayrıca, finasteride'in yan etkilerinden endişeliyim ve henüz faydasını görmediğim için kullanmaya devam ediyorum. Belki saçım gürleşir ve ekimden vazgeçerim. Finasteride'i çok uzun süre kullanabilir miyim? Fikirlerinizi duymayı isterim.

C

Chrisis

Üye
Dr Bekir Bek, Muttalıp Keser ve Sibel Ulusan ekimlerinin ön bölgedeki doğal görünümlerini beğeniyorum forumda ekim sonuçları var yaptırcaksanız yüksek fiyata vs bakmayın bir kere yaptırın sonradan pişman olmayın.

I

invincible

Moderatör
Ankara hüseyin örste doğallık konusunda iyidir yanımdaki arkadaşım ektirdi saçlarını görsen ektirmemiş gibi oldu

G

Güntekin

Üye
Emphairde sıkılaştırma ekimini güzel yapıyor iş yerinde arkadaşım ektirdi gayet çok iyi sonuç aldı daha 4 ay oldu çıkışlar beklediğimizden çok iyi geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
99

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt