A
Alahan
Üye
Arkadaşlar hairlosstalk forumunda setipiprant kullanıcı yorumlarına ve kullanan kişilerin son resimlerine baktım saç çıkardığını gördüm forumda çok etkili olduğu söyleniyor biraz araştırma yaptım DHT nin sebep olduğu prostaglandin sentezini inhibe ederek etki ediyormuş kısa sürede sonuç veriyor diye yazmışlar ayrıca hormonal etkileşim olmadığından yan etki yapma riski de yokmuş.
Ru58841 ile birlikte dönüşümlü olarak 80 mg setipiprant kullanmayı düşünüyorum. Bu ikisini alabilirsem düzenli olarak kullancam. Aranızda acaba ru58841 ile setipiprant kullanmış deneyimlerden var mı? Aga sorunu olan kişilerde saç dökülmesini durdurup yeni saçlarım çıktığını iddia edenlerde var yabancı forumlarda bir çok kişi kullanıyor.
Ru58841 ile birlikte dönüşümlü olarak 80 mg setipiprant kullanmayı düşünüyorum. Bu ikisini alabilirsem düzenli olarak kullancam. Aranızda acaba ru58841 ile setipiprant kullanmış deneyimlerden var mı? Aga sorunu olan kişilerde saç dökülmesini durdurup yeni saçlarım çıktığını iddia edenlerde var yabancı forumlarda bir çok kişi kullanıyor.