Setipiprant kullananlar nasıl hazırlıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Lauri
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 861
  • Cevap 6

Setipiprant kullananlar nasıl hazırlıyorsunuz?

1
Merhaba arkadaşlar daha önce setipiprant alıp hazırlamıştım garnier losyonla hazırlayıp kullanmıştım ancak içindeki maddeler ile etkileşime girip saç derisini yaktı bende fazla kullanamamıştım. İkinci hazırlama da yeşil kolonya ile hazırladım garnier losyondaki gibi yanma olmadı fakat zamanla kafamda çok az yanmalar yaptı ve saç derim inceldi çok hassaslaştı hiçbir şey süremez oldum. Uzun süre kullanmadığım için etkisini göremedim. Etil alkol alamadığım için normal olarak hazırlayamıyorum. Elimdeki setipiprantı boşa durmasın diye en uygun şekilde hazırlamak istiyorum losyon önerisi olan var mı?
6 6
1
[USER=91]@Forever[/USER], son durumunuz nedir acaba etkisi oluyor mu?
L

Lauri

Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce setipiprant alıp hazırlamıştım garnier losyonla hazırlayıp kullanmıştım ancak içindeki maddeler ile etkileşime girip saç derisini yaktı bende fazla kullanamamıştım. İkinci hazırlama da yeşil kolonya ile hazırladım garnier losyondaki gibi yanma olmadı fakat zamanla kafamda çok az yanmalar yaptı ve saç derim inceldi çok hassaslaştı hiçbir şey süremez oldum. Uzun süre kullanmadığım için etkisini göremedim. Etil alkol alamadığım için normal olarak hazırlayamıyorum. Elimdeki setipiprantı boşa durmasın diye en uygun şekilde hazırlamak istiyorum losyon önerisi olan var mı?

L

lastmorn

Üye
Eczanelerden iste veriyorlar bi kaç eczaneye bakmalısın yasa kimya ürünleri satan yerlere bakabilirsin.

L

Lauri

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eczaneleri çok gezdim vermiyorlar başka bir yere soracam medikal malzemeleri satıyor.

L

Lauri

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Etil alkol buldum sonunda 30 ml alkol, 20 ml gliserin ve distile su ile hazırlayacam forumdan bir arkadaş yapılış tarifini gönderdi bugün yaptım kullanmaya başlıyorum.

P

Punisher

Üye
Etil alkol buldum sonunda 30 ml alkol, 20 ml gliserin ve distile su ile hazırlayacam forumdan bir arkadaş yapılış tarifini gönderdi bugün yaptım kullanmaya başlıyorum.
Sonuçlar ne oldu etkisi var mı?

F

Forever

Üye
Ben yaklaşık 3 aydır setipiprant kullanıyorum seti kafadaki uyuşukluk kaşıntı batma gibi hisleri en aza indiriyor ancak saç dökülmesinde azalma göremedim çokta bişey beklememek lazım saç çıkartacak bi ürün değil ek olarak yan etki görmedim

K

Kambrira

Üye
@Forever, son durumunuz nedir acaba etkisi oluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
79
Toplam ziyaretçi
130
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt