Serkan Aygın saç ekimi 5100 greft

Serkan Aygın saç ekimi 5100 greft

1
Arkadaşlar 2 ağustosta Serkan Aygın klinikte ekimim olacak hoca daha analiz ve planlama bilgisini atmadı. “1 hafta içinde planlamayı paylaşırım sizinle” dedi ordaki arkadaş. Şahsi düşüncem ön sık geriye doğruda allah ne verdiyse ekim. Donör bölgem hepsine yeter mi bilemiyorum. Gelişme oldukça paylaşacağım.
24 6
1
[QUOTE="Müzisyen, post: 4730, member: 409"] Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kullanmam gerekir mi? Bilgisi olan palaşırsa sevinirim. [/QUOTE] Proscara 6 ay önceden başlasaydınız var olan saçlar biraz daha kalınlaşabilir, saç kökleri daha sağlıklı hale gelebilirdi. Buda ekilecek saçlar için avantaj olabilirdi. Proscar ekimden sonrada kullanılması önerilir, zayıf saçların daha güçlü hale gelmesi ve ileride oluşabilecek saç dökülmesini en aza indirmek için kullanılır. Ayrıca operasyon sonrası şok kaybını en aza indirmek için kullanılmasında fayda vardır. Proscar 5 mg - günde ¼ hap alınır.
M

Müzisyen

Üye
Arkadaşlar 2 ağustosta Serkan Aygın klinikte ekimim olacak hoca daha analiz ve planlama bilgisini atmadı. “1 hafta içinde planlamayı paylaşırım sizinle” dedi ordaki arkadaş. Şahsi düşüncem ön sık geriye doğruda allah ne verdiyse ekim. Donör bölgem hepsine yeter mi bilemiyorum. Gelişme oldukça paylaşacağım.

Son düzenleme:
@

@ron

Üye
Serkan Aygın saç ekimi alanında nasıl bir ün yaptıysa gercekten çok iyi sonuçlar çıkarıyor. Ödül aldığını duydum

L

Levent

Üye
Merhabalar. Araştırmalarım sonucunda Serkan Aygın’a saç ektirmeye karar verdim. Operasyon 2 Ağustosta gerçekleşecek. Süreci buradan yazı ve fotoğraflarla aktarmaya çalışacağım. Ekim öncesi ve sonrası öneri ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla.
On şakak bölgesi mi Ekim için nereye karar kildiniz, tepe bölgesi saç ekimi olacak ni

M

Müzisyen

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 2 ağustosta ekimim olacak hoca daha analiz ve planlama bilgisini atmadı. “1 hafta içinde planlamayı paylaşırım sizinle” dedi ordaki arkadaş. Şahsi düşüncem ön sık geriye doğruda allah ne verdiyse ekim. Donörüm hepsine yeter mi bilemiyorum. Gelişme oldukça paylaşacağım.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Donör bölgeniz tam kapatmasada yetecek kadar duruyor saç ekiminde genelde yüzde 90 kadar çıkması beklenir, yüzde 10 luk kısmı fire kaybı olabilir. Bu normal olarak bilinir. Önlere yoğunlaşıp dağıtacak bence. Proscar kullanıyor musunuz Koray hocanım önerdiğini duydum. Ekimden sonrada mutlaka biotin 5 mg takviyesi alın.

A

Alahan

Üye
Saç kaliteniz yeterli kalınlıkta açıklığı kurtarır donör harici kulak üstlerinden de alabilir ancak kaç greft ekeceğine bağlı bu konuya bir bakmanızı öneririm

M

Müzisyen

Üye
Donör bölgeniz tam kapatmasada yetecek kadar duruyor saç ekiminde genelde yüzde 90 kadar çıkması beklenir, yüzde 10 luk kısmı fire kaybı olabilir. Bu normal olarak bilinir. Önlere yoğunlaşıp dağıtacak bence. Proscar kullanıyor musunuz Koray hocanım önerdiğini duydum. Ekimden sonrada mutlaka

M

Müzisyen

Üye
Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kullanmam gerekir mi? Bilgisi olan palaşırsa sevinirim.

M

Müzisyen

Üye
Saç kaliteniz yeterli kalınlıkta açıklığı kurtarır donör harici kulak üstlerinden de alabilir ancak kaç greft ekeceğine bağlı bu konuya bir bakmanızı öneririm

Çok faydalı bir bilgi teşekkür ederim 🙏

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Şu an herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kullanmam gerekir mi? Bilgisi olan palaşırsa sevinirim.
Proscara 6 ay önceden başlasaydınız var olan saçlar biraz daha kalınlaşabilir, saç kökleri daha sağlıklı hale gelebilirdi. Buda ekilecek saçlar için avantaj olabilirdi.

Proscar ekimden sonrada kullanılması önerilir, zayıf saçların daha güçlü hale gelmesi ve ileride oluşabilecek saç dökülmesini en aza indirmek için kullanılır. Ayrıca operasyon sonrası şok kaybını en aza indirmek için kullanılmasında fayda vardır.

Proscar 5 mg - günde ¼ hap alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt