Serkan Aygın Clinic şakak saç ekimi için yorum lütfen

• Konuyu başlatan Ritexy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 245
  • Cevap 3

Serkan Aygın Clinic şakak saç ekimi için yorum lütfen

1
Saç ekimi sonuçları çok iyi olan bir doktor genelde ekibi saç ekimi yapıyormuş ön çizimi kendisi belirliyor. Ön çizim dışında her şeyi ekibinin yapması ciddi problem gibi geliyor bana. Sadece şakak açıklığı için ön saç çizgisini düzelttirmek için buraya ekim düşünüyorum. Genel olarak eksi ve artı yönlerini yazabilir miyiz?
3 6
1
[QUOTE="Ritexy, post: 7780, member: 565"] ikisiyle de görüştüm Asmed fiyatı çok pahalı akl klinik saç ekimi sonuçlarına bakıyorum [/QUOTE] Akş klinik fiyatı aldınız mı?
R

Ritexy

Üye
Saç ekimi sonuçları çok iyi olan bir doktor genelde ekibi saç ekimi yapıyormuş ön çizimi kendisi belirliyor. Ön çizim dışında her şeyi ekibinin yapması ciddi problem gibi geliyor bana. Sadece şakak açıklığı için ön saç çizgisini düzelttirmek için buraya ekim düşünüyorum. Genel olarak eksi ve artı yönlerini yazabilir miyiz?

M

muratti

Üye
Ön saç çizigisi için Akl klinik veya Asmedle bir görüşün derim

R

Ritexy

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisiyle de görüştüm Asmed fiyatı çok pahalı akl klinik saç ekimi sonuçlarına bakıyorum

G

gunsroses

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
39
Toplam ziyaretçi
68

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt