Serkan Aydın Saç Ekimi Sonuçları 6000 Greft - Arenamed

• Konuyu başlatan Disqus
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 18

Serkan Aydın Saç Ekimi Sonuçları 6000 Greft - Arenamed

1
[COLOR=#111111][SIZE=4][B]Serkan Aydın saç ekimi sonuçları 6000 greft[/B] olarak saç ekimi gerçekleşti, saç ekimi alanında kendini geliştirmiş olan serkan aydın bende saç ekimi ona yatprdım. sizlere saç ekimi resimleri ve saç ekimi öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak istiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum. [/SIZE] [SIZE=3][ATTACH type="full" alt="serkan aydın saç ekimi.jpeg"]14[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="serkan aydın ekim öncesi.jpeg"]13[/ATTACH][/SIZE][/COLOR]
18 6
1
Şuan donör bölgem gayet güzel ilk etapta toparlanmayacak gibi görünsede gayet iyi oldu sıkıntı yok şimdilik
D

Disqus

Üye
Serkan Aydın saç ekimi sonuçları 6000 greft olarak saç ekimi gerçekleşti, saç ekimi alanında kendini geliştirmiş olan serkan aydın bende saç ekimi ona yatprdım. sizlere saç ekimi resimleri ve saç ekimi öncesi ve sonrası saç ekimi sonuçlarımı paylaşmak istiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum.
serkan aydın saç ekimi.jpeg
serkan aydın ekim öncesi.jpeg

crown

crown

Üye
hocam öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun sanki çok fazla ekim yapılmış gibi önler gerçekten sık ekilmiş saç ekimi operasyonu kaç saat sürdü? Saç ekimi öncesi size neler önerdiler

rooney43

rooney43

Üye
Üstadım saç ekiminiz hayırlı olsun , saç ekiminizin üzerinden baya zaman geçmiş gördüğüm kadarıyla acaba son durum nasıl , ayrıca saç ekimi sonrası kullandığınız bir ilaç oldu mu? Serkan Aydın size saç ekimi sonrası destek vitamin hap birşey öneride bulundu mu?

L

Levent

Üye
Serkan Aydın saç ekimi öncesi herhangi bir sampuan kullanımı veya saç bakımı sigara içmek gibi anlayacağınız saç ekimi öncesi tavsiyeler oldu mu?

D

Disqus

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Serkan Aydın saç ekimi donör bölgesi ve ön tepe bölgesi resimlerimi ekliyorum Arkadaşlar saç ekimi 6. ay

serkanaydın.jpeg
serkan aydın 6. ay.jpg
aydın serkan .jpg
serkan aydınkarşıdan görüntü.jpg
]
serkan aydın.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
K

kuraf910

Üye
Hocam saç ekimi bende ektirdim ön bölgelere seninde ön bölge geniş ve sık ekmişler şuan ki durum nasıl ?

Mete

Mete

Üye
6. ay saç ekimi sonuçlarınız gayet güzel görünüyor , saç ekimi sonrası takviye ilaç falan kullandınız mı?

U

Ugur

Üye
serkan aygın saç ekimi sürecinde donör bölge için harabeye çeviriyor diye okudum, sizinde donör bölge baya boşluk oluşmuş gibi şuan ki donör bölge nasıl

D

Disqus

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
serkan aydın saç ekimi donör bölgesinin 7. ay ve 6. ay fotoğrafını koyuyorum arkadaşlar
serkan aydın donör bölgesi.jpg

D

Disqus

Üye
Şuan donör bölgem gayet güzel ilk etapta toparlanmayacak gibi görünsede gayet iyi oldu sıkıntı yok şimdilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
31
Toplam ziyaretçi
53
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt