Seogen Tablet Kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 612
  • Cevap 3

Seogen Tablet Kullananlar var mı?

1
Seogen tablet kullanan arkadaşlar var mı? Tüm grup arkadaşlarıma iyi günler. Ekim yaptırdığım klinik bu vitamini verdi bana, daha önce grupta hiç görmedim bundan, deneyimleyen oldu mu hiç? Buna devam mı etsem yoksa başka tavsiyeniz varmı? [ATTACH type="full"]2444[/ATTACH]
3 6
1
SEO Pharma Seogen Hair Tablet Saç Ekimi Sonrası 90'lı - 3 Aylık Tablet trendyolda fiyatı 2500 tl şaka gibi bu içeriğe bu fiyat içerik yok bişey yok inalılır gibi değil.
A

Aydem

Üye
Seogen tablet kullanan arkadaşlar var mı? Tüm grup arkadaşlarıma iyi günler. Ekim yaptırdığım klinik bu vitamini verdi bana, daha önce grupta hiç görmedim bundan, deneyimleyen oldu mu hiç? Buna devam mı etsem yoksa başka tavsiyeniz varmı?

seogen tablet.jpeg

L

Leron

Üye
Seogen tablet bir saç ekim merkezinin çıkartmış olduğu pahalı bir ürün :) şuan fiyatları ne durumda bilmiyorum ama daha önce çok pahalı idi.

T

teco

Üye
Seogen tablet piyasadakiler ile aynı , saç ekim merkezlerine pazarlanan bir ürün gerek yok almayın solgar yeter.

M

Mirage

Üye
SEO Pharma Seogen Hair Tablet Saç Ekimi Sonrası 90'lı - 3 Aylık Tablet trendyolda fiyatı 2500 tl şaka gibi bu içeriğe bu fiyat içerik yok bişey yok inalılır gibi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
77
Toplam ziyaretçi
125

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt