Sedef Hastalığının Nasıl Geçer Tedavisi Var mı?

• Konuyu başlatan OnurDerman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 628
  • Cevap 5

Sedef Hastalığının Nasıl Geçer Tedavisi Var mı?

1
Merhabalar yaklaşık 4 yildir kolumda çıkan sedef hastalığı var bugüne kadar kaç doktora gittim kremler verdi kullanınca geçiyordu ama yaz ayında havalar ısınınca tekrarlayıp çıkıyor, son bir yıldır koluma doğru yayılmaya başladı yuvarlak 1 tl büyüklüğünde sürekli kaşınan kabuklanma yapan bir şekilde ortaya çıkıyor. Benim anlamadığım krem kullanınca geçip tekrar aynı yerde nasıl oluşmaya başlıyor. Özellikle havalar ısınınca şiddetli kaşıntıyla beraber oluyor. Doktorlar elini sürme kaşıma diyor aynen dediklerini yapıyorum ama geçmiyor. En son momecon krem kullandım iyi gelmişti uzun süre çıkmadı şimdi yine oluşmaya başladı. Bitkisel kürler araştırıyorum iyi gelebilecek bir öneriniz var mıdır daha önceden başına gelip tamamen iyileşen var mı?
5 6
1
Momecon kremini önerebilirim sizlere. [URL='https://hepsiecza.net/momecon-krem-ne-ise-yarar-3-onemli-faydasi/']Memocen krem ne işe yarar [/URL], diye soracak olursanız da tam da sizin bahsettiğiniz rahatsızlıklara ve diğer bazı cilt hastalıklarına iyi geliyor. Ben egzema için kullanmıştım ve etkili olmuştu. Umarım sizde de etkili olur kullanırsanız eğer.
O

OnurDerman

Üye
Merhabalar yaklaşık 4 yildir kolumda çıkan sedef hastalığı var bugüne kadar kaç doktora gittim kremler verdi kullanınca geçiyordu ama yaz ayında havalar ısınınca tekrarlayıp çıkıyor, son bir yıldır koluma doğru yayılmaya başladı yuvarlak 1 tl büyüklüğünde sürekli kaşınan kabuklanma yapan bir şekilde ortaya çıkıyor. Benim anlamadığım krem kullanınca geçip tekrar aynı yerde nasıl oluşmaya başlıyor. Özellikle havalar ısınınca şiddetli kaşıntıyla beraber oluyor. Doktorlar elini sürme kaşıma diyor aynen dediklerini yapıyorum ama geçmiyor. En son momecon krem kullandım iyi gelmişti uzun süre çıkmadı şimdi yine oluşmaya başladı. Bitkisel kürler araştırıyorum iyi gelebilecek bir öneriniz var mıdır daha önceden başına gelip tamamen iyileşen var mı?

C

Chemist

Üye
Sedef bazen kendiliğinden çıkabiliyor stres faktörü tetikliyor yada kimyasal sabunlarda sebep olabiliyor tedaviler işe yaramadıysa belli bir süre kendi haline bırakın durumunu izleyin

M

Math

Üye
Benimde çocukluğumdan beri göğsümde çıkıyor kışın geçiyor, yazın tekrar ortaya çıkıyor kurtuluşu yok gibi ama güneşte durmak iyi geldiğini biliyorum, bende artık alıştım çoğalmasın diye kontrol ediyorum.

K

Kemal88

Üye
arkadaşım uzman bir cilt doktoruna tedavi olun başka doktorlarada gidin.

M

Math

Üye
Ben doktora gittim dostum krem veriyor geçiyor sonra aynı yerde tekrar çıkıyor

D

dvrzener

Üye
Momecon kremini önerebilirim sizlere. Memocen krem ne işe yarar , diye soracak olursanız da tam da sizin bahsettiğiniz rahatsızlıklara ve diğer bazı cilt hastalıklarına iyi geliyor. Ben egzema için kullanmıştım ve etkili olmuştu. Umarım sizde de etkili olur kullanırsanız eğer.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
53
Toplam ziyaretçi
88
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt