Sedasyonlu saç ekimi yaptiranlar

• Konuyu başlatan crown
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 639
  • Cevap 8

Sedasyonlu saç ekimi yaptiranlar

1
Promed Clinic de sedasyonla saç ekimi yapıyor, benim ekimim çok rahat geçti
8 6
1
Yarı baygın şekilde saç ekimi yapılıyor, saç ekim merkezine bu konuyu tamamen net şekilde anlamanız gerekiyor. Sedasyonlu saç ekimini tüm saç ekim merkezleri yapamaz.
Cenkaya

Cenkaya

Üye
Promed Clinic de sedasyonla saç ekimi yapıyor, benim ekimim çok rahat geçti

Mete

Mete

Üye
Cenkaya

Cenkaya

Üye
sedasyonlu saç ekimini gerçekten merak ediyorum acısız bir saç ekimi mi geçiriyorsunuz?

Ekimden önce anestezi yapmaları gerekiyor saç derisine ve bu lokal anestezinin iğneleri hafif acıtacağı için anestezi öncesi sedasyon yapıyorlar. Sedasyon etkisiyle baygınken deriye anesteziyi yapıyorlar ve böylece hiçbir şey hissedilmiyor. Ekim esnasında baygın olmuyosunuz ama acı da hissetmiyorsunuz

M

Musti

Üye
Ekimden önce anestezi yapmaları gerekiyor saç derisine ve bu lokal anestezinin iğneleri hafif acıtacağı için anestezi öncesi sedasyon yapıyorlar. Sedasyon etkisiyle baygınken deriye anesteziyi yapıyorlar ve böylece hiçbir şey hissedilmiyor. Ekim esnasında baygın olmuyosunuz ama acı da hissetmiyorsunuz
Sedasyonlu saç ekimini tüm saç ekim merkezleri yapıyor mu?

Cenkaya

Cenkaya

Üye
D

dursun

Üye
Bilmiyorum ki tam, bazı yerler diye biliyorum ama emin değilim. Benim ektirdiğim klinik yapıyor soranlara
öğrendiğim iyi oldu bunu teşekkür ederim o zaman bu bahsettiğiniz klinik tam teşekküllü bir hastane fiyatları nedir saç ekiminde ortalama

Cenkaya

Cenkaya

Üye
öğrendiğim iyi oldu bunu teşekkür ederim o zaman bu bahsettiğiniz klinik tam teşekküllü bir hastane fiyatları nedir saç ekiminde ortalama
ortalama 5bin, işleme ve paketlere göre değişiyor sanırım. ben geçen yıl ektirdim bu arada

crown

crown

Üye
Sedasyonlu saç ekimi yaptıranlar ve yaptırmak isteyen bir çok kişi saç ekimi öncesi yapılan iğneler den çok korkuyor. Saçlı deri bölgesine vurulan iğneler ve iğne sonrası sçalı deri altına sıkılan anestezi ister istemez bir çok kişide ağrı acı hissi veriyor. Saç ekimi öncesi saçlı derisi uyuşmayan kişilerde var hatta bu kişiler daha fazla iğne yiyebiliyor. İğne sonrası yine uyumaz ise ister istemez kafada uyuşmuyor tansiyon çıkabiliyor. Kimi hastalarda ise iğne harici hiç bir acı hissetmiyor. Sedasyonlu saç ekimi yapan saç ekim merkezleri var ve bu merkezlerden 1 kaç tanesini yazalım.
Sedasyonlu saç ekimi yapan hastaneler saç ekim merkezleri
1 - Arenamed saç ekim merkezi
2- Estetik İnternational
3- Esteworld Saç Ekim Merkezi
4- Clinista

Yukarıda saydığımız saç ekim merkezleri sedasyonlu saç ekimi yapıyor yazıyor özellikle bu şekilde ekim yaptıranları bulmak dikkat etmek gerekiyor. Saç ekim merkezi uygun olup olmadığınızı test ettirin bir çok yüklü para veriyorsunuz saç ekim günü gelir uygun değil falan denilir mecbur bırakılma durumu olmasın diye dedim.

Alperen

Alperen

Üye
Yarı baygın şekilde saç ekimi yapılıyor, saç ekim merkezine bu konuyu tamamen net şekilde anlamanız gerekiyor. Sedasyonlu saç ekimini tüm saç ekim merkezleri yapamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
43
Çevrim içi ziyaretçiler
78
Toplam ziyaretçi
121
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt