Cenkaya
Üye
Promed Clinic de sedasyonla saç ekimi yapıyor, benim ekimim çok rahat geçti
sedasyonlu saç ekimini gerçekten merak ediyorum acısız bir saç ekimi mi geçiriyorsunuz?Promed Clinic de sedasyonla saç ekimi yapıyor, benim ekimim çok rahat geçti
sedasyonlu saç ekimini gerçekten merak ediyorum acısız bir saç ekimi mi geçiriyorsunuz?
Sedasyonlu saç ekimini tüm saç ekim merkezleri yapıyor mu?Ekimden önce anestezi yapmaları gerekiyor saç derisine ve bu lokal anestezinin iğneleri hafif acıtacağı için anestezi öncesi sedasyon yapıyorlar. Sedasyon etkisiyle baygınken deriye anesteziyi yapıyorlar ve böylece hiçbir şey hissedilmiyor. Ekim esnasında baygın olmuyosunuz ama acı da hissetmiyorsunuz
Bilmiyorum ki tam, bazı yerler diye biliyorum ama emin değilim. Benim ektirdiğim klinik yapıyor soranlaraSedasyonlu saç ekimini tüm saç ekim merkezleri yapıyor mu?
öğrendiğim iyi oldu bunu teşekkür ederim o zaman bu bahsettiğiniz klinik tam teşekküllü bir hastane fiyatları nedir saç ekiminde ortalamaBilmiyorum ki tam, bazı yerler diye biliyorum ama emin değilim. Benim ektirdiğim klinik yapıyor soranlara
ortalama 5bin, işleme ve paketlere göre değişiyor sanırım. ben geçen yıl ektirdim bu aradaöğrendiğim iyi oldu bunu teşekkür ederim o zaman bu bahsettiğiniz klinik tam teşekküllü bir hastane fiyatları nedir saç ekiminde ortalama
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.