Tavsiye Sedasyon uygulamayan yerlerde saç ekimi yaptırmayınız

• Konuyu başlatan Ghost
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 234
  • Cevap 5

Sedasyon uygulamayan yerlerde saç ekimi yaptırmayınız

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptırmayı düşünenler için önemli bir konuya değinmek istiyorum. Ekim merkezlerinde sedasyon uygulaması, işlem sırasında rahat ve konforlu olmanızı sağlar. Bir yakınım, sedasyonsuz saç ekimi yaptırdı ve üç gün boyunca kendine gelemedi, psikolojisi ciddi şekilde etkilendi. Bu tür olumsuz deneyimlerin yaşanmaması için sedasyon uygulayan merkezleri tercih etmenizi öneririm. Sedasyon, ekim sırasında acıyı hissetmemenizi sağladığı gibi, işlem sonrası rahatlamanızı da kolaylaştırır. Sedasyon uygulanmış bir kişi, işlem sırasında bir şişe viski içmiş gibi rahat ve cesur hisseder. Korkularınızı yenmek için antidepresan kullanmayı düşünenler olduğunu gördüm. Ancak, antidepresan yerine sedasyon uygulaması çok daha etkili ve güvenli bir yöntemdir. Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Saç ekimi düşünen herkesin bu konuda bilgi sahibi olması çok önemli. Sağlıklı ve konforlu bir ekim süreci için doğru seçimler yapmanız dileğiyle.
5 6
1
Türkiyede'de sedasyon lu saç ekimi yapan belirli firmalar var, genel ekseriyeti saç ekimini sedasyonsuz normal şartlarda steril ortamlarda yaptırıyor. Bu gibi süreçler kişide bitiyor onun talebi doğrultusunda.
G

Ghost

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yaptırmayı düşünenler için önemli bir konuya değinmek istiyorum. Ekim merkezlerinde sedasyon uygulaması, işlem sırasında rahat ve konforlu olmanızı sağlar. Bir yakınım, sedasyonsuz saç ekimi yaptırdı ve üç gün boyunca kendine gelemedi, psikolojisi ciddi şekilde etkilendi. Bu tür olumsuz deneyimlerin yaşanmaması için sedasyon uygulayan merkezleri tercih etmenizi öneririm.

Sedasyon, ekim sırasında acıyı hissetmemenizi sağladığı gibi, işlem sonrası rahatlamanızı da kolaylaştırır. Sedasyon uygulanmış bir kişi, işlem sırasında bir şişe viski içmiş gibi rahat ve cesur hisseder. Korkularınızı yenmek için antidepresan kullanmayı düşünenler olduğunu gördüm. Ancak, antidepresan yerine sedasyon uygulaması çok daha etkili ve güvenli bir yöntemdir.

Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Saç ekimi düşünen herkesin bu konuda bilgi sahibi olması çok önemli. Sağlıklı ve konforlu bir ekim süreci için doğru seçimler yapmanız dileğiyle.

emeklikel

emeklikel

Üye
Önceden değil sedasyon dermojet kullanmayan bir ton merkez vardı

A

Aydem

Üye
Bos yapma dostum lokal anesteziyle olan arkadaşım var hiç acı hissetmediğini söyledi ne psikolojisinden bahsediyorsun.

T

teacher1

Üye
Sakin arkadaşlar gereksiz tartışma, sedasyon olsun veya olmasın saç ekimi yapan tonla merkez var İstanbul ve Türkiye'de saç ekimi sayısı 2000 civarı büyük bir kitle yani

M

muratti

Üye
Anestezi yapiyorlar zaten uyandığında bitmiş oluyor herşey

Timur

Timur

Üye
Türkiyede'de sedasyon lu saç ekimi yapan belirli firmalar var, genel ekseriyeti saç ekimini sedasyonsuz normal şartlarda steril ortamlarda yaptırıyor. Bu gibi süreçler kişide bitiyor onun talebi doğrultusunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
9
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt