Seboreik dermatit saç için elidel krem kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Keep
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 207
  • Cevap 1

Seboreik dermatit saç için elidel krem kullananlar var mı?

1
Selamlar arkadaslar, geçen doktora yüzümdeki seboreik dermatit için elidel krem vermişti çok etkili bir krem düzenli kullanınca geçti. Aynı durum saç sterimde de var sürekli kabuklanma yağlanma ve sonucunda dökülme oluşuyor gittikçe de artıyor. Ben de elidel krem yüzüme iyi gelince saçma da kullanmayı düşündüm. Daha önceden sürekli kortizonlu losyon sürüyordum zaten iyi gelmediği gibi dökülme de artıyordu. Ben de Elidor kremi saçıma da kullanmaya başladım. Sizce bir zararı ya da etkisi olur mu su ile karıştırmamın.
1 6
1
Elidel kremi bilmiyorum ma ketoral krem kullanmıştım bir haftada geçirdi
K

Keep

Üye
Selamlar arkadaslar, geçen doktora yüzümdeki seboreik dermatit için elidel krem vermişti çok etkili bir krem düzenli kullanınca geçti. Aynı durum saç sterimde de var sürekli kabuklanma yağlanma ve sonucunda dökülme oluşuyor gittikçe de artıyor. Ben de elidel krem yüzüme iyi gelince saçma da kullanmayı düşündüm. Daha önceden sürekli kortizonlu losyon sürüyordum zaten iyi gelmediği gibi dökülme de artıyordu. Ben de Elidor kremi saçıma da kullanmaya başladım. Sizce bir zararı ya da etkisi olur mu su ile karıştırmamın.

E

Esquire

Üye
Elidel kremi bilmiyorum ma ketoral krem kullanmıştım bir haftada geçirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt