Seboreik dermatit kurtulanlar var mı?

• Konuyu başlatan tomriddle
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 386
  • Cevap 6

Seboreik dermatit kurtulanlar var mı?

1
Bi saç hastalığına yakalandım geçmek bilmiyor konazol, nizoral, sebirox, seboderm şampuan kullandım ilk başlarda iyileşiyor sonradan tekrar ortaya çıkıyor. Özellikle minoxidil kullandığında felaket derece kabuklanma, kaşıntı, yanma çoğalıyor ne yaptıysam geçmiyor sizce ne ilaç kullansam hangi doktora hangi hekime gitsem çare bulunamıyor. Belki bu hastalığı yaşayıpta kurtulan arkadaşlar varmıdır acaba?
6 6
1
Bu konuya bakın Hocam genel olarak bunlar kullanılıyor, Vichy yeşil şampuan deneyin hangisi iyi gelirse [URL]https://www.sacekimisonuclar.com/konu/ketoral-sampuan-nasil-kullanilir.1264/[/URL]
T

tomriddle

Üye
Bi saç hastalığına yakalandım geçmek bilmiyor konazol, nizoral, sebirox, seboderm şampuan kullandım ilk başlarda iyileşiyor sonradan tekrar ortaya çıkıyor. Özellikle minoxidil kullandığında felaket derece kabuklanma, kaşıntı, yanma çoğalıyor ne yaptıysam geçmiyor sizce ne ilaç kullansam hangi doktora hangi hekime gitsem çare bulunamıyor. Belki bu hastalığı yaşayıpta kurtulan arkadaşlar varmıdır acaba?

Ç

Çağlar

Üye
Tedavisi öyle kolay olmuyor dediğiniz gibi sonuçta egzama türü iltihabi bir deri enfeksiyonu. Haricen aloe vera ve arı sütü karışımı şampuan ve saç kremi ile birlikte yine saçlara friksiyon yaparak uygulayacağınız bir saç spreyi, dahilen de bilinen en güçlü doğal antibiyotik olan propolis kullanmanızı önereceğim. Bunlar işe yarıyor deneyin bence.

T

tomriddle

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
antibiyotik gelmiyor bana malesef

Ç

Çağlar

Üye
Doğal antibiyotik dedim zaten bildiğiniz antibiyotik değil neyse allah yardımcınız olsun

T

tomriddle

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusura bakmayın yanlış anlamışım.

A

Abdulhamit

Üye
Sebore bende de vardı sürekli yağlanma sorunuyla uğraştım bugünlerde hava sıcak olduğundan daha çok yağlanma oluyor çözüm bulamadım hiçbir şampuan işe yaramıyor çözümünü bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt