Sebirox şampuan kullanırken başka şampuan kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Uzman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 1

Sebirox şampuan kullanırken başka şampuan kullanılır mı?

1
Sebirox şampuan, kepek ve saç derisi problemlerini tedavi etmek için tasarlanmış bir üründür. Eğer saç derinizde kepek veya diğer cilt sorunları varsa, önerilen kullanım talimatlarını takip etmeniz ve doktorunuzun veya dermatoloğunuzun tavsiyesine uymanız önemlidir. Sebirox şampuan kullanırken aynı anda başka bir şampuan kullanmanız önerilmez. Sebirox şampuan zaten saçınızı temizleyecek ve saç derinizdeki sorunları tedavi etmek için formüle edilmiştir. Birden fazla şampuan kullanmak, saçınızın ve saç derinizin gereksiz yere kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir. Eğer saçınızı farklı bir amaçla yıkamanız gerekiyorsa, örneğin saçınızı nemlendirmek için veya saç tipinize özel bir şampuan kullanmak istiyorsanız, Sebirox şampuanı kullanmadan önce birkaç saat bekleyin veya bir sonraki yıkamaya kadar bekleyin. Bu şekilde, Sebirox şampuanın etkisi azalmış olur ve başka bir şampuanın kullanımı saçınızda daha az olumsuz etki yapabilir.
1 6
1
Saçımı iki kere yıkıyorum ilk kullandığım bioxcin şampuan ikinci kullandığım Sebamed şampuan 3 dakika saçımda bekleterek yıkıyorum yağlanmayı baya azalttı
U

Uzman

Moderatör
Sebirox şampuan, kepek ve saç derisi problemlerini tedavi etmek için tasarlanmış bir üründür. Eğer saç derinizde kepek veya diğer cilt sorunları varsa, önerilen kullanım talimatlarını takip etmeniz ve doktorunuzun veya dermatoloğunuzun tavsiyesine uymanız önemlidir.

Sebirox şampuan kullanırken aynı anda başka bir şampuan kullanmanız önerilmez. Sebirox şampuan zaten saçınızı temizleyecek ve saç derinizdeki sorunları tedavi etmek için formüle edilmiştir. Birden fazla şampuan kullanmak, saçınızın ve saç derinizin gereksiz yere kurumasına ve tahriş olmasına neden olabilir.
Eğer saçınızı farklı bir amaçla yıkamanız gerekiyorsa, örneğin saçınızı nemlendirmek için veya saç tipinize özel bir şampuan kullanmak istiyorsanız, Sebirox şampuanı kullanmadan önce birkaç saat bekleyin veya bir sonraki yıkamaya kadar bekleyin. Bu şekilde, Sebirox şampuanın etkisi azalmış olur ve başka bir şampuanın kullanımı saçınızda daha az olumsuz etki yapabilir.

E

ertürk

Üye
Saçımı iki kere yıkıyorum ilk kullandığım bioxcin şampuan ikinci kullandığım Sebamed şampuan 3 dakika saçımda bekleterek yıkıyorum yağlanmayı baya azalttı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt