Sebamed Sivilce Sabunu Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan Nilay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 269
  • Cevap 1

Sebamed Sivilce Sabunu Kullananlar Memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar konu başlığımda belirttiğim üzere, sebamed sivilce sabunu hakkında bir şey sormak istiyorum. Bugün sebamed sabun aldım. Cilt temizlemek için bir çok sabun kullandım sebamed hiç denemedim bu sivilce sabunu nasıl kullanılıyor? Siz günde kaç defa yüzünüzü yıkıyorsunuz? Cildim yağlı ve çabuk kirleniyor sebamed kompakt olanından aldım, yeşil renkli olandan. [B]Sebamed kompakt sabun kullananlar[/B] var mı? Yüzümde çıkan akneler var geçse bile izleri kalıuor. Bu sabun doğru sabun mu? Yoksa akneler için olan sabun başka renkte miydi? Sebamed kompakt sabunun faydasını gördünüz mü? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler? [ATTACH type="full" alt="Sebamed sivilce sabunu kullananlar"]1269[/ATTACH]
1 6
1
Aslinda sabunlar yüze sürülmez cildi kurutma yapar, sebamed sabun kremleri var onlardan alsan daha iyi olur ama illede sabun diyorsan önce elinde köpürt bence.
N

Nilay

Üye
Merhaba arkadaşlar konu başlığımda belirttiğim üzere, sebamed sivilce sabunu hakkında bir şey sormak istiyorum.

Bugün sebamed sabun aldım. Cilt temizlemek için bir çok sabun kullandım sebamed hiç denemedim bu sivilce sabunu nasıl kullanılıyor? Siz günde kaç defa yüzünüzü yıkıyorsunuz?
Cildim yağlı ve çabuk kirleniyor sebamed kompakt olanından aldım, yeşil renkli olandan. Sebamed kompakt sabun kullananlar var mı? Yüzümde çıkan akneler var geçse bile izleri kalıuor. Bu sabun doğru sabun mu? Yoksa akneler için olan sabun başka renkte miydi? Sebamed kompakt sabunun faydasını gördünüz mü? Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler?
Sebamed sivilce sabunu kullananlar

M

merlin

Üye
Aslinda sabunlar yüze sürülmez cildi kurutma yapar, sebamed sabun kremleri var onlardan alsan daha iyi olur ama illede sabun diyorsan önce elinde köpürt bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
67
Çevrim içi ziyaretçiler
102
Toplam ziyaretçi
169

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt