Sebamed Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Norman91
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 659
  • Cevap 2

Sebamed Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Arkadaşlar sebamed şampuan kullananlar memnun mu? kullanıp memnun kaldığınız şampuanları yazabilir misiniz ben bir çok şampuan kullandım bioxcin, alpecin, revigen, plasenta, clear men, prozinc, zigavus vb. Gibi markaları denedim en beğendiğim şampuan plasenta ve prozinc oldu özellikle plasenta şampuan olan çok güzel yağlı saçlara birebir kafa derimi kurutmuyor saçlarımı çok güzel temizliyor. Kullanmak istediğim şampuanlar dan kafeinli olanı denemek istiyorum Sebamed anti hair loss kafeinli olanı merak ediyorum önerirmisiniz kullanan arkadaşlardan memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim.
2 6
1
son aldığım üründen gözlemlediğim kadarıyla saç derisini artık eskisi gibi kızartmıyor, bu etkisi güzel oluyordu, umarım dökülmeye olan etkisini de azaltmamışlardır, kafada kızarıklık geçici bir durumdu zaten.
N

Norman91

Üye
Arkadaşlar sebamed şampuan kullananlar memnun mu? kullanıp memnun kaldığınız şampuanları yazabilir misiniz ben bir çok şampuan kullandım bioxcin, alpecin, revigen, plasenta, clear men, prozinc, zigavus vb. Gibi markaları denedim en beğendiğim şampuan plasenta ve prozinc oldu özellikle plasenta şampuan olan çok güzel yağlı saçlara birebir kafa derimi kurutmuyor saçlarımı çok güzel temizliyor.

Kullanmak istediğim şampuanlar dan kafeinli olanı denemek istiyorum Sebamed anti hair loss kafeinli olanı merak ediyorum önerirmisiniz kullanan arkadaşlardan memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim.

E

edias

Üye
sebamed şampuan içerisindeki kafein özelliğinden dolayı tercih ediliyor açıkcası % bilmem kaç kafein şapuma sıvı içinde saçlı deriye ne kadar etki eder bilinmez. saç dökülmesi için kullananlar yazsın özellikle genetik dökülmesi olanlar

F

fatih35

Üye
son aldığım üründen gözlemlediğim kadarıyla saç derisini artık eskisi gibi kızartmıyor, bu etkisi güzel oluyordu, umarım dökülmeye olan etkisini de azaltmamışlardır, kafada kızarıklık geçici bir durumdu zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt