Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Yorumları

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 280
  • Cevap 3

Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan Yorumları

1
Sebamed şampuan yorumları, İnternet üzerinden saç dökülmelerine karşı ürünleri incelerken Trendyol üzerinden Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan karşıma çıktı. 1000 ml şişesi 180 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Trendyol yorumlarına baktığım zaman 4.6 ortalama ile 374 adet yorum olduğunu gördüm. Yorumlarda bir kullanıcı bu ürünü daima aldığını, saç dökülmesini çokça azalttığını, bu ürüne alışınca 1kg lık opsiyonundan almaya başladıklarını ve ailecek kullandıklarını belirtmiş. Diğer kullanıcılar da genel olarak saç dökülmesini gerçekten durdurduğunu, 400 ml olanının 6-7 ay gibi bir süre yettiğini, yağlanan saçlar içinde kullanılabileceği ve yıkama sonrası saçı biraz sertleştirdiği yorumlarıyla karşılaştım. Acaba burada bu şampuandan kullananlar var mıdır? Var ise kendi görüşlerini de konu altında belirtirlerse çok memnun olurum.
3 6
1
Sebamed şampuan Türkiye'de satılan güzel şampuanlardan bir tanesi.
kleisberg

kleisberg

Üye
Sebamed şampuan yorumları, İnternet üzerinden saç dökülmelerine karşı ürünleri incelerken Trendyol üzerinden Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan karşıma çıktı. 1000 ml şişesi 180 ₺ gibi bir fiyata satılmakta. Trendyol yorumlarına baktığım zaman 4.6 ortalama ile 374 adet yorum olduğunu gördüm. Yorumlarda bir kullanıcı bu ürünü daima aldığını, saç dökülmesini çokça azalttığını, bu ürüne alışınca 1kg lık opsiyonundan almaya başladıklarını ve ailecek kullandıklarını belirtmiş. Diğer kullanıcılar da genel olarak saç dökülmesini gerçekten durdurduğunu, 400 ml olanının 6-7 ay gibi bir süre yettiğini, yağlanan saçlar içinde kullanılabileceği ve yıkama sonrası saçı biraz sertleştirdiği yorumlarıyla karşılaştım. Acaba burada bu şampuandan kullananlar var mıdır? Var ise kendi görüşlerini de konu altında belirtirlerse çok memnun olurum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün hakkında trendyolda çokça olumlu yorum okudum. Belirttiğim gibi kullananlar görüşlerini bildirirlerse sevinirim.
1653850640868.png

L

Levent

Üye
Saç ekimi sonrası kabuk dökülmesi sonrasında saç ekimi çoğu merkez bunu öneriyor, içeriğinde ki erken maddeler sizi memnun ediyorsa kesinlikle kullanin Dalin Bebek şampuan falan kullanmayin

U

ural1

Üye
Sebamed şampuan Türkiye'de satılan güzel şampuanlardan bir tanesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
10
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
35
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt