Sebamed Clear Face Sivilce Sabunu Yorumları

• Konuyu başlatan Yusuf05
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 432
  • Cevap 4

Sebamed Clear Face Sivilce Sabunu Yorumları

1
Sebamed clear face yüz temizleme sabununu kullananlar varmı? Sivilceler için alacam yüzümde bugünlerde sürekli bir yağlanma var sivilceler çıkıp duruyor patlatmak istemiyorum sonra iz kalıyor. Daha önce imex sabun kullanmıştım faydasını gördüm şimdide Sebamed sabunu kullancam. Yağlı bir cildim var her gün düzenli kullancam aranızda deneyenler var mı?
4 6
1
Arkadaşlar katran sabunu deneyin birde sivilceleri inanılmaz kurutuyor aktardan orijinal olanı alın rengi siyaj kokusu güzel değil kutuda markası olanı tercih edin
Y

Yusuf05

Üye
Sebamed clear face yüz temizleme sabununu kullananlar varmı? Sivilceler için alacam yüzümde bugünlerde sürekli bir yağlanma var sivilceler çıkıp duruyor patlatmak istemiyorum sonra iz kalıyor. Daha önce imex sabun kullanmıştım faydasını gördüm şimdide Sebamed sabunu kullancam. Yağlı bir cildim var her gün düzenli kullancam aranızda deneyenler var mı?

E

emreural

Üye
Ben de bir ara turuncu bi sabun vardı bunu kullanıyordum bence hepsi aynı sürünce cildi kurutuyor.

R

Rulez

Üye
Hocam sebamed sabun çok kaliteli daha önce yüzüm için kullandım fakat sivilceler için hiç bir sabun işe yaramıyor. Ben bir çok sabun kullandım kükürtlüsünden zeytinyağlısına kadar hepsini denedim.. Doktorada sordum sebamed ile yıkasam fayda edermi diye sivilce kremini sürmeden önce cilt temizliği için önerdi. Yani özetle sabunlar sivilceyi geçirmiyor.

E

Edward

Üye
Bende kullanıyorum yüzü güzel temiz tutuyor ve yağlanmasını önlüyor sivilceye iyi gelir mi bilmem.

M

Math

Üye
Arkadaşlar katran sabunu deneyin birde sivilceleri inanılmaz kurutuyor aktardan orijinal olanı alın rengi siyaj kokusu güzel değil kutuda markası olanı tercih edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
15
Toplam ziyaretçi
15
Robots
30

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt