Sarı Saç Solüsyonu Yorumları

• Konuyu başlatan Mete
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 509
  • Cevap 2

Sarı Saç Solüsyonu Yorumları

1
Saç çıkarıcı ilaç kullanıcı yorumları bakarken sarı saç solüsyonu reklamındaki yorumları gördüm, sarı saç losyonu kullananlar saçlarında çıktıklarını öncesi ve sonrası olarak fotoğrafları ve videolu şekilde satıcıya göndermiş ve yayınladıklarını bizzat gördüm. Sarı saç losyonu 1 kullanıcı 1 kullanabilir. Saçların çıkış durumu ise kullanıcı 3 sarı solüsyon sonrası 3 ayda çıkacağını söylüyor. Sevgili Arkadaşlar bu ürünün reklamını sosyal medyada gördüm kullanan var sa lütfen bizimle paylaşabilir. Gerçekci yorumlar her zaman forumlarda olur diye düşünüyorum.
2 6
1
Mavi losyon var di bir ara şimdi sarı losyon mu çıkmış 🙃
Mete

Mete

Üye
Saç çıkarıcı ilaç kullanıcı yorumları bakarken sarı saç solüsyonu reklamındaki yorumları gördüm, sarı saç losyonu kullananlar saçlarında çıktıklarını öncesi ve sonrası olarak fotoğrafları ve videolu şekilde satıcıya göndermiş ve yayınladıklarını bizzat gördüm. Sarı saç losyonu 1 kullanıcı 1 kullanabilir. Saçların çıkış durumu ise kullanıcı 3 sarı solüsyon sonrası 3 ayda çıkacağını söylüyor. Sevgili Arkadaşlar bu ürünün reklamını sosyal medyada gördüm kullanan var sa lütfen bizimle paylaşabilir. Gerçekci yorumlar her zaman forumlarda olur diye düşünüyorum.

M

merlin

Üye
Her defasında aynı muhabbet gibi geliyor bana bırakınca tamamen yok olucak gibi , kullanıcılar gerçek gibi geldi bana

rooney43

rooney43

Üye
Mavi losyon var di bir ara şimdi sarı losyon mu çıkmış 🙃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
38
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt