E
Esra
Üye
Saçlarınızın hızlı uzamasını, kepek, kaşıntı, yağlanma, dökülme gibi olumsuz etkilere maruz kalmaması için saçlarımıza çok iyi bakım yapmak gerekir. Herkesin istediği, kuru, kaşıntılı bir saç derisinin yanı sıra kepek oluşumunum azalmasıdır.
Isırgan otunun aşılanmış yağındaki anti-inflamatuar özellikleri, besleyici yağlar ve tereyağlı ısırgan şampuanlarına dönüşür. Saçı seven esansiyel yağlarla birlikte, saç derisini nemlendirmek, dökğlmeyi ve kepeği ortadan kaldırmak için etkili bir şekilde çalışırlar.
Saçlarını gevşek, yağlı bulan ve/veya saçlarını temiz ve canlı tutmak için sık sık yıkamak zorunda olanlar, mat saçlara parlaklık katan ısırgan otu şampuanından yararlanabilirler. Isırgan, saç dökülmesini durdurmanın ve saçları parlak ve sağlıklı hale getirmenin doğal ve güvenli bir yoludur.
Kullandığınız ürünlerin, içeriklerinde listelenecek olan gerçek ısırgan otu yağı veya özü içerdiğinden emin olun. Kendinizde ısırgan otunu direk şampuan içine 2 tutam kadar katabilir yada soğuk suda bekletilmiş suyunu yarım çay bardağı kadar şampuan içine katabilirsiniz.
Isırgan oylarını köyde elle toplarım, demetler halinde bağlıyorum ve havada kuruması için asıyorum. Kurutulmuş yaprakları organik sızma zeytinyağında demliyorum. Bu güçlü ısırgan yağı daha sonra ısırgan şampuanı içine katıp kullanılabilir.
ısırgan otu yağını saç diplerinize ince bir tabaka halinde sürün ve bir bone ile kapatın. Sabah saçınızı yıkayın. Haftada 2 kez bu kürü uygulamanızı öneririm.
Isırgan otunun aşılanmış yağındaki anti-inflamatuar özellikleri, besleyici yağlar ve tereyağlı ısırgan şampuanlarına dönüşür. Saçı seven esansiyel yağlarla birlikte, saç derisini nemlendirmek, dökğlmeyi ve kepeği ortadan kaldırmak için etkili bir şekilde çalışırlar.
Isırgan Otu Saçı Parlak ve Sağlıklı bırakır
Isırgan otu yaprakları ayrıca demir, magnezyum ve çinko gibi mineraller açısından da zengindir, bu nedenle saç kökleri büyük bir destek alır. Yapraklar, saçın daha sağlıklı ve parlak olmasına yardımcı olan yüksek düzeyde kükürt ve silika içerir.Saçlarını gevşek, yağlı bulan ve/veya saçlarını temiz ve canlı tutmak için sık sık yıkamak zorunda olanlar, mat saçlara parlaklık katan ısırgan otu şampuanından yararlanabilirler. Isırgan, saç dökülmesini durdurmanın ve saçları parlak ve sağlıklı hale getirmenin doğal ve güvenli bir yoludur.
Isırgan otu yağı ve ısırgan otu şampuanını 3 aydır kullanıyorum. Doğal olarak kalın ve kıvırcık saçlarda, zarar görmüş saç derisine yardımcı olmak için tüm saçları kesebilecek çok fazla şampuan seçeneği yoktur. Şampuanın içindeki güzel doğal yağlar saçlarımı günlerce parlak bıraktığı için artık saçlarımı neredeyse hiç bakım yapmıyorum.
Isırgan otunu şampuana katan bir kullanıcı yorumu.
Isırgan Otu Kan Dolaşımını Uyarır
Isırgan yağı ve şampuanı, saç derisine ve saç köklerine kan akışını artırır, böylece kökleriniz daha iyi besin ve oksijen almış olur.Isırgan Otu Şampuan Saçları Güçlendirir
Isırgan, saç büyümesini teşvik etmenin yanı sıra, saç kalitesini güçlendirerek saç sağlığını iyileştirmeye çalışan ve böylece çatallaşmış uçları önleyen silika ve demir açısından zengindir.Bu Isırgan Şampuan çubuğunu seviyorum, harika kokuyor ve iyi köpürüyor. Saçlar parlar ve daha dolgun hissettirir.
Şampuan içine ısırgan otu suyu katan bir başka yorum.
İşte Bu Yüzden Isırgan Şampuanı Saçlarınız İçin Çok İyi Bakım Sağlar
Saç derinizi ve saçınızı korumak için, sıradan saç ürünlerini kullanmak yerine ısırgan otu şampuanı kullanabilirsiniz.Kullandığınız ürünlerin, içeriklerinde listelenecek olan gerçek ısırgan otu yağı veya özü içerdiğinden emin olun. Kendinizde ısırgan otunu direk şampuan içine 2 tutam kadar katabilir yada soğuk suda bekletilmiş suyunu yarım çay bardağı kadar şampuan içine katabilirsiniz.
Isırgan oylarını köyde elle toplarım, demetler halinde bağlıyorum ve havada kuruması için asıyorum. Kurutulmuş yaprakları organik sızma zeytinyağında demliyorum. Bu güçlü ısırgan yağı daha sonra ısırgan şampuanı içine katıp kullanılabilir.
Neden tüm bunları bilmeniz gerekir?
Isırgan otu bir çok saç dökülmesi önleyici şampuan, losyon yada tablet içine katılır saç derisi sağlığı üzerindeki inanılmaz faydalarını vardır. Saçı döken dht hormonu zararlarını azaltıcı etkisi vardır.ısırgan otu yağını saç diplerinize ince bir tabaka halinde sürün ve bir bone ile kapatın. Sabah saçınızı yıkayın. Haftada 2 kez bu kürü uygulamanızı öneririm.