Şampuan içine finasterid katmak?

• Konuyu başlatan Math
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 528
  • Cevap 2

Şampuan içine finasterid katmak?

1
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Hepinize bir sorum var: tepe bölgesine uygulama için finasteridi saç dökülmesi şampuanı ile karıştırmayı deneyen var mı? Üst bölgede biraz incelme olduğundan şüpheleniyorum ve zaten oral finasterid ve ketokonazol şampuan (Revita) kullanıyorum ve ön bölgemi minoksidil ile tedavi ediyorum ve şimdi üst bölgelerde dht seviyesini dahada düşürmek için bir şeyler eklemek istiyorum. Şampuan içine dutasterid spironolacton karıştırmak iyi bir fikir olabilir mi? Eğer fayda etmezse alternatif ne önerirsiniz?
2 6
1
Son durumunuz nedir acaba finasterid etki yapıyormu
M

Math

Üye
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim. Hepinize bir sorum var: tepe bölgesine uygulama için finasteridi saç dökülmesi şampuanı ile karıştırmayı deneyen var mı? Üst bölgede biraz incelme olduğundan şüpheleniyorum ve zaten oral finasterid ve ketokonazol şampuan (Revita) kullanıyorum ve ön bölgemi minoksidil ile tedavi ediyorum ve şimdi üst bölgelerde dht seviyesini dahada düşürmek için bir şeyler eklemek istiyorum. Şampuan içine dutasterid spironolacton karıştırmak iyi bir fikir olabilir mi? Eğer fayda etmezse alternatif ne önerirsiniz?

L

Letrion

Üye
Şampuan içine finasterid katmanın hiçbir etkisi olmaz çünkü bir maddenin cilt tarafından emilmesi saatler alır ve şampuan saç derisinden hemen yıkanacağı için finasterid ilacını boş yere kullanmış olursun.

byburkay

byburkay

Üye
Son durumunuz nedir acaba finasterid etki yapıyormu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt