Şampuan içine çam terebentin ve badem yağı katmak

• Konuyu başlatan uzakdiyar
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 462
  • Cevap 1

Şampuan içine çam terebentin ve badem yağı katmak

1
Saçlarınıza vitamin, mineral sağlayan bakım yapmak istiyorsanız şampuan içine çam terebentin ile tatlı badem yağı karmanızı tavsiye ederim, saçları dipten uca besleyerek bakım yapar, saç derisinden hızlı şekilde emilerek köklere kadar ulaşabilir. Kullanımı kolay en pratik yöntem şampuan içine bu yağları katmaktır. Saçlarınızı yıkarken aynı zamanda saç bakımında yapmış olursunuz. Organik bitkisel içeriğe sahip bir 300 ml bir şampuan içine 25-30 damla çam terebentin yağı ile 25 damla badem yağı eklemeniz yeterli olacaktır. İsterseniz Hint yapıda 10 damla katabilirsiniz. Şampuan şişenizin içine bir seferde bu yağı ekleyebilirsiniz. Kullandıkça memnun kalacak sürekli uygulayacağınız bir yöntem olacaktır. [ATTACH type="full" alt="Şampuanın içine çam terebentin ve badem yağı"]1725[/ATTACH]
1 6
1
Benim saçlarım çok sert ve dağınık bir yapıda çam terebentin ve badem yağı ile bakım yapmak istiyorum, yani ikisini şampuan içine karıştırsam iyi bir sonuç alabilir miyim?
U

uzakdiyar

Üye
Saçlarınıza vitamin, mineral sağlayan bakım yapmak istiyorsanız şampuan içine çam terebentin ile tatlı badem yağı karmanızı tavsiye ederim, saçları dipten uca besleyerek bakım yapar, saç derisinden hızlı şekilde emilerek köklere kadar ulaşabilir. Kullanımı kolay en pratik yöntem şampuan içine bu yağları katmaktır. Saçlarınızı yıkarken aynı zamanda saç bakımında yapmış olursunuz. Organik bitkisel içeriğe sahip bir 300 ml bir şampuan içine 25-30 damla çam terebentin yağı ile 25 damla badem yağı eklemeniz yeterli olacaktır. İsterseniz Hint yapıda 10 damla katabilirsiniz. Şampuan şişenizin içine bir seferde bu yağı ekleyebilirsiniz. Kullandıkça memnun kalacak sürekli uygulayacağınız bir yöntem olacaktır.

Şampuanın içine çam terebentin ve badem yağı

D

Durubeyaz

Üye
Benim saçlarım çok sert ve dağınık bir yapıda çam terebentin ve badem yağı ile bakım yapmak istiyorum, yani ikisini şampuan içine karıştırsam iyi bir sonuç alabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
8
Çevrim içi ziyaretçiler
18
Toplam ziyaretçi
26

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt