Sakalım çıkmıyor yaş 25

• Konuyu başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 507
  • Cevap 3

Sakalım çıkmıyor yaş 25

1
Herkese merhaba 25 yaşındayım ama hala sakallarım istediğim seviyeye gelmedi şuan çıkması için yüzümde belirtilerde yok, ailemde sakalı olmayan yok yani genetiğimizde böyle bir sorunu olan yok önceden bitkisel losyonlar denedim işe yaramadı, sarımsak ezip sürdüğümde oldu ancak yüzümü çok yaktığı için bir iki kere uyguladım. Lütfen bana bir çözüm önerin ne yapmalıyım. Sadece bıyık uzadı, ama oda sık değil.
3 6
1
Minoxidil kullanmaya başlayacam yalnız nasıl sürüleceğini bilmiyorum, nasıl uygulamam gerekli..
H

Harun

Üye
Herkese merhaba 25 yaşındayım ama hala sakallarım istediğim seviyeye gelmedi şuan çıkması için yüzümde belirtilerde yok, ailemde sakalı olmayan yok yani genetiğimizde böyle bir sorunu olan yok önceden bitkisel losyonlar denedim işe yaramadı, sarımsak ezip sürdüğümde oldu ancak yüzümü çok yaktığı için bir iki kere uyguladım. Lütfen bana bir çözüm önerin ne yapmalıyım. Sadece bıyık uzadı, ama oda sık değil.

U

Uzman

Moderatör
Bazı erkeklerin yüzünde düzgün sakal büyümesi olmaz. En yaygın neden genetiktir, yani ailenizde olabilir. Testosteron düzeyleri de aynı şekilde değerlendirilmelidir. Testosteron seviyeleri normal olsa bile, sakalın çıkması için gerekli kök hücre reseptörlerü yüzünüzde olmayabilir. Sakal büyümesini indükleyen kremler, yağlar veya tabletler yoktur. Minoxidil bu anlamda işe yarayabilir. Mantıksal olarak konuşursak, kıl kökleri hormon reseptörleri bulunmuyorsa, bu bölgelerde losyon, yağ veya krem sürmek ya da beslenme düzenini değiştirmek bu anlamda etkisi olmaz. Eğer minoxidil işe yaramazsa tek tedavi saç ekimidir. Bu tedavide başınızın arka kısmından alınan kılları sakal bölgenize ekilir. Saçlar 3 ila 4 ay sonra çıkmaya başlayacak ve bu kalıcı olacaktır.

S

Stores

Üye
Sakal çıkması için alanında uzman bir doktor ile görüş bu losyonu söyle peptit bazlı minoksidil solüsyonlar sakal çıkmada etkisi oluyor kullanıp deneyebilirsin.

H

Harun

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minoxidil kullanmaya başlayacam yalnız nasıl sürüleceğini bilmiyorum, nasıl uygulamam gerekli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
35

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt