Sakaldan ve göğüsten ekim yapan doktorlar var mı?

• Konuyu başlatan burak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 244
  • Cevap 2

Sakaldan ve göğüsten ekim yapan doktorlar var mı?

1
Arkadaşlar selamlar, Türkiye'de sakal veya göğüsten saç ekimi yapan doktorları arıyorum. Bu konuda tecrübesi olan ya da bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi? Ayrıca, sakal ve göğüs kıllarının ekim sonrası dökülme durumu nedir? Fiyatlar hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Sakal ve göğüsten ayrı ayrı kaç greft çıkartılabilir, bu konuda da bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler!
2 6
1
Toplam greftin üçte birini sakaldan tamamlayan duydum daha ustunu gormedim. Geri kalan saçı vücutta alan duymadım
B

burak

Üye
Arkadaşlar selamlar, Türkiye'de sakal veya göğüsten saç ekimi yapan doktorları arıyorum. Bu konuda tecrübesi olan ya da bilgi sahibi olanlar paylaşabilir mi?

Ayrıca, sakal ve göğüs kıllarının ekim sonrası dökülme durumu nedir? Fiyatlar hakkında bir bilgi verebilir misiniz? Sakal ve göğüsten ayrı ayrı kaç greft çıkartılabilir, bu konuda da bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler!

C

Chrisis

Üye
Yapan doktorlar vardı çoğu sonuç alamayınca vazgeçti göğüs bölgesindek kıllar uyumlu olmuyor sanırsam. Bu aralar vücut kıllarından ekim yapan hiç duymadım.

W

White

Üye
Toplam greftin üçte birini sakaldan tamamlayan duydum daha ustunu gormedim. Geri kalan saçı vücutta alan duymadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
88

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt