Sakal için lazer epilasyon yaptıranlar var mı?

• Konuyu başlatan emreural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 461
  • Cevap 4

Sakal için lazer epilasyon yaptıranlar var mı?

1
Arkadaslar başlıkta sorduğum gibi İstanbul anadolu tarafında kıllar için lazer epilasyon yaptıran yada lazer merkezi tavsiye edebilecek var mı veya daha önce lazer yaptırmış sonuçlarından memnun kalan, tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlar varsa çok ihtiyacım var yönlendirmelerinize.
4 6
1
ben yaptırdım yanaklarımda feci kızarıklık ve sivilceler çıktı yapan kadındı baya tartıştım az kalsın iz kalacaktı seçeceğiniz yere dikkat edin mümkünse yaptıracağınız yerdeki müşterileri bulmaya çalışın sorun bilgi alın
E

emreural

Üye
Arkadaslar başlıkta sorduğum gibi İstanbul anadolu tarafında kıllar için lazer epilasyon yaptıran yada lazer merkezi tavsiye edebilecek var mı veya daha önce lazer yaptırmış sonuçlarından memnun kalan, tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlar varsa çok ihtiyacım var yönlendirmelerinize.

O

Onex

Üye
nereye yaptiracaksin ona göre tavsiye verebilirim

T

tiger

Üye
kılların siyah ise alex lazer yaptırmanı öneririm bu cihazların orijinalleri özel hastanelerde bulunur sakın güzellik merkezinde yaptırayım demeyin

C

Coward

Üye
Fiyat sordum kemer üstü için lazer epilasyon 2500 TL den kapı açıyorlar. Daha ucuza bulan varmı.

F

Fethi

Üye
ben yaptırdım yanaklarımda feci kızarıklık ve sivilceler çıktı yapan kadındı baya tartıştım az kalsın iz kalacaktı seçeceğiniz yere dikkat edin mümkünse yaptıracağınız yerdeki müşterileri bulmaya çalışın sorun bilgi alın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
17
Toplam ziyaretçi
21
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt