Sakal çıkmama sorunu hakkında

• Konuyu başlatan Sefa
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 433
  • Cevap 5

Sakal çıkmama sorunu hakkında

1
Değerli forum üyeleri herkese hayırlı günler diliyorum. Yaşım 22 sakal çıkmama sorunu yaşıyorum. Öncelikle sakala gerek yok vs gibi cevap verecek arkadaşlara yorumlarını belirtmezlerse sevinirim. Soruma gelecek olursak çenemde bıyıklarda azda olsa sakal var fakat yanaklarda ve faullerimde hiç yok. Çevresinde tanıdığı olup böyle sorun yaşayıp sakal çıkaranmvar mı? Tavsiyede bulanabilicek forum arkadaşlarımız ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
5 6
1
Bazı erkeklerde sakal - bıyık sıklığı 20'li yaşların ortalarında ya da sonlarına doğru artabilir. Ne kadar düzenli tıraş oluyorsunuz bilmiyorum ancak, ergenlikten itibaren seyrek şekilde tıraş olduysanız bunun da etkisi olabilir
S

Sefa

Üye
Değerli forum üyeleri herkese hayırlı günler diliyorum.

Yaşım 22 sakal çıkmama sorunu yaşıyorum. Öncelikle sakala gerek yok vs gibi cevap verecek arkadaşlara yorumlarını belirtmezlerse sevinirim. Soruma gelecek olursak çenemde bıyıklarda azda olsa sakal var fakat yanaklarda ve faullerimde hiç yok. Çevresinde tanıdığı olup böyle sorun yaşayıp sakal çıkaranmvar mı? Tavsiyede bulanabilicek forum arkadaşlarımız ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

M

merlin

Üye
Hocam nacizane tavsiyem serum ilaçları kullanmadan önce dahiliye'ye gidip kan tahlili yaptırın, dht, testosteron seviyelerine baksınlar ayriyeten doktora danışmadan serum, ilaç hap vs kullanmayın

K

Kami

Üye
Sarımsak sürmeyi dene sakal çıkmayan yerlere

L

Lauri

Üye
Dermaroller deneyin hocam tavsiye ederim kullanan yakınlarım var, ama bir araştırın önce, dahiliyeye görünün ona göre alın

E

erco

Üye
Öncelikle ailenizde durum nasıl genetik olarak bu çok önemli

U

Umutural

Üye
Bazı erkeklerde sakal - bıyık sıklığı 20'li yaşların ortalarında ya da sonlarına doğru artabilir. Ne kadar düzenli tıraş oluyorsunuz bilmiyorum ancak, ergenlikten itibaren seyrek şekilde tıraş olduysanız bunun da etkisi olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt