Şakakların yanlardan açılması

• Konuyu başlatan Kelaynak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 743
  • Cevap 3

Şakakların yanlardan açılması

1
Merhabalar arkadaşlar 26 yaşındayım ilk başlarda şakaklarım açıldı yaklaşık 1 yıldır saçlarım dökülüyor ve son 4 aydır minoxidil kullanıyorum 2 aydırda biotin vitamini ekledim. Babam kel değil 57 yaşında ve yaşına göre saçları iyi durumda amcamın saçı kel 30 lu yaşlarda saçı dökülmeye başlamış yani benim saç dökülmem aileye göre çok erken diye düşünüyorum. Minoxidilin çıkarttığı tüyler biraz uzadı ama elimi sürdüğümde kendini bırakacak gibi fazla uzamıyorlar. Bu tüyleri nasıl saç formuna sokabilirim ve saç çıkışını artırabilirim. Saç dökülmesi hakkında kullanıp gözle görülür saç çıkışı sağlayan etkenleri bu başlık altından paylaşalım.
3 6
1
Şakaklar minoxidil ilk kullanımda biraz geri geliyor ama 1 yıldan sonra eski haline dönmeye başlıyor ben ne yaptıysam olmadı yanlarım açıldığı gibi kaldı.
K

Kelaynak

Üye
Merhabalar arkadaşlar 26 yaşındayım ilk başlarda şakaklarım açıldı yaklaşık 1 yıldır saçlarım dökülüyor ve son 4 aydır minoxidil kullanıyorum 2 aydırda biotin vitamini ekledim.

Babam kel değil 57 yaşında ve yaşına göre saçları iyi durumda amcamın saçı kel 30 lu yaşlarda saçı dökülmeye başlamış yani benim saç dökülmem aileye göre çok erken diye düşünüyorum. Minoxidilin çıkarttığı tüyler biraz uzadı ama elimi sürdüğümde kendini bırakacak gibi fazla uzamıyorlar. Bu tüyleri nasıl saç formuna sokabilirim ve saç çıkışını artırabilirim.

Saç dökülmesi hakkında kullanıp gözle görülür saç çıkışı sağlayan etkenleri bu başlık altından paylaşalım.

Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
minoxidil kullanımı ile ilgili kafalarda şüpheler mevcut, sebebi bıraktığın zaman tüm kazandıkların geri gitmesi. Aileden gelen bir durum olabiliyor. Uzman bir hekimin incelemesi gerekir

U

Ugur

Üye
sakakların yandan açılması genetik dökülmeye işarettir. zamanla geriye doğru gider heleki erkeksi genetik dökülme ise genel bir seyrelme mevcut olur.

H

Holosko

Üye
Şakaklar minoxidil ilk kullanımda biraz geri geliyor ama 1 yıldan sonra eski haline dönmeye başlıyor ben ne yaptıysam olmadı yanlarım açıldığı gibi kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
50
Toplam ziyaretçi
79

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt