Şakaklarda saç çıkarmak için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Kemal88
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 488
  • Cevap 5

Şakaklarda saç çıkarmak için ne yapılmalı?

1
Merhaba arkadaşlar yaşım 23 bir süredir saçım dökülüyor ailede babam kel genç yaşta saçını kaybetmiş saçlarım ince telli saç ektiremiyorum donör bölgem yetersizmiş aşırı stres ve depresyon saç dökülmesini tetikliyor bendede stres eksik olmaz. Tepe durumum iyi sayılır bir nebze ama şakaklarımda hiç saç kalmadı ve ilerleme yapıyor gittiğim doktorlar durumun ciddi olduğunu, bir kaç yıl içerisinde önlerim de incelen saçlarında dönüşeceğini söylediler. Şakaklarımda küçük küçük tüyler var saç haline gelemeden dökülüyorlar. Minoxidil ve finasterid kullanmaya başlayacam başka çarem yok doktora sordum önermedi bana başka bir sprey önerdi almadım. Ne yapabilirim önler dökülmeden şakaklardaki tüyleri saç formuna dönüştürmek için ne önerirsiniz.
5 6
1
Şakaklarda minoxidil harici hiçbir şey etki etmiyor çok yüksek anti androjen ilaçlar kullanmak gerekli.
K

Kemal88

Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 23 bir süredir saçım dökülüyor ailede babam kel genç yaşta saçını kaybetmiş saçlarım ince telli saç ektiremiyorum donör bölgem yetersizmiş aşırı stres ve depresyon saç dökülmesini tetikliyor bendede stres eksik olmaz. Tepe durumum iyi sayılır bir nebze ama şakaklarımda hiç saç kalmadı ve ilerleme yapıyor gittiğim doktorlar durumun ciddi olduğunu, bir kaç yıl içerisinde önlerim de incelen saçlarında dönüşeceğini söylediler. Şakaklarımda küçük küçük tüyler var saç haline gelemeden dökülüyorlar. Minoxidil ve finasterid kullanmaya başlayacam başka çarem yok doktora sordum önermedi bana başka bir sprey önerdi almadım. Ne yapabilirim önler dökülmeden şakaklardaki tüyleri saç formuna dönüştürmek için ne önerirsiniz.

M

mustafaa

Üye
Saçınızın fotoğraflarını atarsanız daha rahat yardımcı olabilirler

S

Sacsiz

Üye
Saç ektirmekten başka çaren yok hocam ilaçlarla felan belli bir süre idare edebilirsin

L

Laeron

Üye
Strese bağlı dökülmelerde vitaminler, saç bakım kürleri işe yarayabilir ama genetik saç dökulmesini önlemenin yolu yok gibi

lusyus

lusyus

Üye
Resim eklemeden bişey söyleyemeyiz

B

byburak

Üye
Şakaklarda minoxidil harici hiçbir şey etki etmiyor çok yüksek anti androjen ilaçlar kullanmak gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
70
Toplam ziyaretçi
110
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt