Soru Şakaklara saç ekimi yaptıranlar cevap atarsa sevinirim

• Konuyu başlatan Bach
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 242
  • Cevap 3

Şakaklara saç ekimi yaptıranlar cevap atarsa sevinirim

1
Arkadaşlar şakaklara saç ekimi yaptırmak için bilgi almak istiyorum yaş 29 tepe ve üst bölgem ekime uyhun değilmiş biraz daha seyrekleşmesi gerekiyormuş. Ön saç çizgim gerileyince saçları taramakta zorlanıyorum. İlk olarak şakaklara ekim yaptırcam sizce kaç greft ve kaça mâl olur?
3 6
1
Benim arkadaş şakak açıklıklarına ekim yaptırdı pişman oldu var olan saçların bir kısmı gitti önlere ekim olduğu belli oluyor yani ekim için biraz daha bekleyim
B

Bach

Üye
Arkadaşlar şakaklara saç ekimi yaptırmak için bilgi almak istiyorum yaş 29 tepe ve üst bölgem ekime uyhun değilmiş biraz daha seyrekleşmesi gerekiyormuş. Ön saç çizgim gerileyince saçları taramakta zorlanıyorum. İlk olarak şakaklara ekim yaptırcam sizce kaç greft ve kaça mâl olur?

T

thevincent

Üye
hocam şu durumda ekime hiç gerek yok bence kurcalama. Saçların yeteri kadar var. Elimle şakakları açınca görünüyor sen hala saç ekimi haptırcam diyosun.

Apocalypse

Apocalypse

Üye
Şakaklara ekim yaptırılınca ön çizgi daha güzel duruyor ama seyrek olursa ve çizgideki görünüm net olmazsa bence kişinin görüntüsüne çok bir şey kazandırmıyor. Dahası daha kötü bir görüntü oluşabilir.

M

Muhib

Üye
Benim arkadaş şakak açıklıklarına ekim yaptırdı pişman oldu var olan saçların bir kısmı gitti önlere ekim olduğu belli oluyor yani ekim için biraz daha bekleyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt