Saç Ekimi Şahin çelik saç ekimi 4900 greft - 35 yaş 16.08.2023

• Konuyu başlatan Anchar
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 225
  • Cevap 14

Şahin çelik saç ekimi 4900 greft - 35 yaş 16.08.2023

1
Uzun zamandır takip ettiğim foruma ben de artık saç ekimi yaptırmış biri olarak katılmış bulunuyorum. İşlemim 16.08.2023 saat 10'da başladı. Saç ön çizgimi Şahin hocam ve Ergün bey belirledikten sonra, kök alım işlemini bizzat Şahin hocam yaptı. Yanında Nihan Hanım tek tek özenle kökleri topladı. Ardından kanal açma işlemine geçildi; bu aşamayı da yine Şahin hocam gerçekleştirdi. Köklerin yerleştirilmesi ise Nihan Hanım, Çiğdem Hanım ve Elif Hanım tarafından özenle tamamlandı. Hepsine ilgi ve alaka için gerçekten teşekkür ederim; hoş sohbetleriyle süreci daha da keyifli hale getirdiler. Bu işi severek ve titizlikle yapıyorlar. Umarım benim süreç de güzel bir şekilde sonuçlanır. Şu an elimde mevcut fotoğraflar var, en azından size fikir sunması açısından paylaşmak istiyorum. Daha detaylı bir paylaşım yapacağım inşallah.
14 6
1
Ekim alanı sağlıklı görünüyor. Kabuk dökümüne kadar sabah akşam yıkama yaparsan, kabukların daha rahat dökülecektir.
A

Anchar

Üye
Uzun zamandır takip ettiğim foruma ben de artık saç ekimi yaptırmış biri olarak katılmış bulunuyorum. İşlemim 16.08.2023 saat 10'da başladı. Saç ön çizgimi Şahin hocam ve Ergün bey belirledikten sonra, kök alım işlemini bizzat Şahin hocam yaptı. Yanında Nihan Hanım tek tek özenle kökleri topladı. Ardından kanal açma işlemine geçildi; bu aşamayı da yine Şahin hocam gerçekleştirdi. Köklerin yerleştirilmesi ise Nihan Hanım, Çiğdem Hanım ve Elif Hanım tarafından özenle tamamlandı. Hepsine ilgi ve alaka için gerçekten teşekkür ederim; hoş sohbetleriyle süreci daha da keyifli hale getirdiler. Bu işi severek ve titizlikle yapıyorlar. Umarım benim süreç de güzel bir şekilde sonuçlanır.

Şu an elimde mevcut fotoğraflar var, en azından size fikir sunması açısından paylaşmak istiyorum. Daha detaylı bir paylaşım yapacağım inşallah.

Y

yunusdm

Üye
Geçmiş olsun, saç ekiminiz güzel olmuş. Hocalar, mevcut saçların dökülme ihtimaline karşı herhangi bir öneride bulundular mı? Yoksa ekim yapılan greftler, olası dökülmelerin oluşturduğu boşluğu kapatacak seviyede mi?

A

Anchar

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun, saç ekiminiz güzel olmuş. Hocalar, mevcut saçların dökülme ihtimaline karşı herhangi bir öneride bulundular mı? Yoksa ekim yapılan greftler, olası dökülmelerin oluşturduğu boşluğu kapatacak seviyede mi?
Teşekkür ederim, hocalarım şu an için ekstra bir öneride bulunmadılar, sadece D vitaminimin düşük olduğunu ve bunu kontrol altında tutmam gerektiğini söylediler. Ayrıca, ekim yapılan bölgedeki kan akışını hızlandırmak için günlük aspirin kullanmam gerektiği belirtildi; şimdilik başka bir öneri yok. Ben de şu anda yapılan işten gayet memnunum ve umarım sonuç güzel olur. Bir de foruma yazı ve fotoğraf yüklemede yeni olduğum için biraz acemi olabilirim, şimdiden kusura bakmayın.

H

Heptwo

Üye
Hayırlı olsun saç ekiminiz, ön çizginiz güzel hatlar ve sınırlara uygun şekilde planlanmış. Ekilen saçların sıklığı, alana göre homojen bir şekilde dağıtılmış; gerçekten kaliteli bir saç ekimi olmuş. Umarım süreciniz ve sonuçlarınız da güzel olur, geçmiş olsun.

A

Anchar

Üye
Hayırlı olsun saç ekiminiz, ön çizginiz güzel hatlar ve sınırlara uygun şekilde planlanmış. Ekilen saçların sıklığı, alana göre homojen bir şekilde dağıtılmış; gerçekten kaliteli bir saç ekimi olmuş. Umarım süreciniz ve sonuçlarınız da güzel olur, geçmiş olsun.
Heptwo hocam, yorumunuz için teşekkür ederim! Toplamda 4900 greft yapıldığı söylendi. Greftlerin çoğu ikili, üçlü hatta bazen dörtlü olarak alınmış; tek greftler ise daha az. Ortalama 2.7 greft ile rahatlıkla çatılabilir dendi, bu da yaklaşık 13 bin civarı kıl kökü anlamına geliyor. Hayırlısı olsun bakalım.

G

Ghost

Üye
Açıklığınız küçük, bu saçlar gerçekten çok güzel olmuş. Planlama da harika. Saçlar oldukça kaliteli görünüyor. Bu arada, yaşınızı merak ettim; kaç yaşındasınız acaba?

A

Anchar

Üye
Açıklığınız küçük, bu saçlar gerçekten çok güzel olmuş. Planlama da harika. Saçlar oldukça kaliteli görünüyor. Bu arada, yaşınızı merak ettim; kaç yaşındasınız acaba?
Yaşım 35 4900 greft ekildi umarım dediğiniz gibi olur tek umudumuz bu yönde

C

Chemist

Üye
Hayırlı olsun konuyu takipteyim.

emeklikel

emeklikel

Üye
Ekim oldukça sağlıklı ve güzel görünüyor, dostum. Umarım bu aşamada süreç güzel bir şekilde ilerler.

Y

Yalçın

Üye
Ekim alanı sağlıklı görünüyor. Kabuk dökümüne kadar sabah akşam yıkama yaparsan, kabukların daha rahat dökülecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt