Safra kesesi taşına eşkina balık tağı etkili olur mu?

• Konuyu başlatan Hafize
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 166
  • Cevap 2

Safra kesesi taşına eşkina balık tağı etkili olur mu?

1
Böbrek taşı rahatsızlığı sonucu bir çok kişi doğal balık taşı tozu kullanıyor, yada eşkina balık taşı tozu arkadaşlar böbrek taşına etkisi olan eşkina balık taşı safra kesesi taşına etkili olur mu? Safra kesesi taşı için ameliyat olmak istemiyorum. Doktor safra kesesi için ameliyat dedi doğal bir tedavi yöntemi olarak kesin çözüm mü?
2 6
1
[USER=304]@perhand[/USER] eşkina balığı çok az bir balık türü ülkemizde, eşkina taşı olarak isim alan kişiler balık taşı doğal balık taşı olarak alır, minekop granyüz kaya balığı kaya levreği denilen balıkların kafasından çıkar bu balık taşları. Kafasından taş çıkan tüm balıkların taşları eşkina olarak isimlendirilir. Böbrek taşı rahatsızlığına falan gayet güzel gelir.
H

Hafize

Üye
Böbrek taşı rahatsızlığı sonucu bir çok kişi doğal balık taşı tozu kullanıyor, yada eşkina balık taşı tozu arkadaşlar böbrek taşına etkisi olan eşkina balık taşı safra kesesi taşına etkili olur mu? Safra kesesi taşı için ameliyat olmak istemiyorum. Doktor safra kesesi için ameliyat dedi doğal bir tedavi yöntemi olarak kesin çözüm mü?

P

perhand

Üye
Eşkina balık taşı mı? Doğal Balık taşı mı bunlar hangisi gerçek anlamadım hocam ben

A

Aydem

Üye
@perhand eşkina balığı çok az bir balık türü ülkemizde, eşkina taşı olarak isim alan kişiler balık taşı doğal balık taşı olarak alır, minekop granyüz kaya balığı kaya levreği denilen balıkların kafasından çıkar bu balık taşları. Kafasından taş çıkan tüm balıkların taşları eşkina olarak isimlendirilir. Böbrek taşı rahatsızlığına falan gayet güzel gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
107

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt