Safir Fue ve Fut hangi teknik daha iyi sonuç verir?

• Konuyu başlatan Karahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 186
  • Cevap 2

Safir Fue ve Fut hangi teknik daha iyi sonuç verir?

1
Saç ekimi yaptırcam safir fue, düz fue ve Fut tekniği ile ekim yapılıyor bu neye göre karar verilip uygulanıyor. Benim açıklık çok yok önlere ve biraz tepeye sıkılaştırma yaptırcam hangisi benim için daha iyi sonuç verir?
2 6
1
Saçın durumuna göre değişir
K

Karahan

Üye
Saç ekimi yaptırcam safir fue, düz fue ve Fut tekniği ile ekim yapılıyor bu neye göre karar verilip uygulanıyor. Benim açıklık çok yok önlere ve biraz tepeye sıkılaştırma yaptırcam hangisi benim için daha iyi sonuç verir?

R

Revoleper

Üye
Hangi teknikten ziyade ekim merkezini iyi seçmen gerek ekimi yapan kişiler bu işte profesyonel değilse sonuç başarısız olur o yüzden teknik kısmına takılma.

Kendi saçlarına uyumlu kanal açımı ve ön çizgi ekimi olmalı. Planlama çok doğru ve mevcut saçlara zarar vermeyecek düzende sıkılaştırma olmalı. Bunu yapabilen ekim merkezi çok az bu yüzden iyice araştırıp bunu düşünmelisin. Senin saçında olduğu için riskli bir ekim yapılma durumun var.

A

Alahan

Üye
Saçın durumuna göre değişir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt