Bilgi Safir fue saç ekimi nedir?

• Konuyu başlatan Alpher
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 98
  • Cevap 2

Safir fue saç ekimi nedir?

1
Merhaba arkadaşlar, safir FUE saç ekimi hakkında bilgi sahibi olan veya bu yöntem kullanılarak saç ekimi olan var mı? Klasik FUE yönteminden farkı nedir ve avantajları nelerdir? Bu yöntemi tercih etmeyi düşünüyorum ama karar vermeden önce tecrübelerinizi ve görüşlerinizi duymak istiyorum. Klasik FUE'den ne gibi farkları var, bu yöntemi tercih edenlerin memnuniyet durumu nasıl, iyileşme süreci ve sonuçlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
2 6
1
Safir fue daha ince uçlar kullanılıyor.
A

Alpher

Üye
Merhaba arkadaşlar, safir FUE saç ekimi hakkında bilgi sahibi olan veya bu yöntem kullanılarak saç ekimi olan var mı? Klasik FUE yönteminden farkı nedir ve avantajları nelerdir? Bu yöntemi tercih etmeyi düşünüyorum ama karar vermeden önce tecrübelerinizi ve görüşlerinizi duymak istiyorum.

Klasik FUE'den ne gibi farkları var, bu yöntemi tercih edenlerin memnuniyet durumu nasıl, iyileşme süreci ve sonuçlar hakkında bilgi verebilir misiniz?

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

S

Sloccer

Üye
Merhaba dostum, klasik FUE'den farkı, kanal açma işleminde safir bıçakların kullanılması. Bu bıçaklar daha ince ve hassas kesiler yapabildiği için iyileşme süreci daha hızlı oluyor ve daha az iz kalıyor.

Safir bıçaklar, saç derisinde daha az hasara neden oluyor. İnce kesiler sayesinde iyileşme süreci daha kısa. Daha sık ve doğal bir saç görünümü elde edilebiliyor.

Bu yöntemi seçmek için doktor kararı gereklidir. Ekim yapılacak alanın durumuna büyüklüğüne saç yapısına donör bölgesinin durumuna göre karar verilir. Ama her zaman olduğu gibi, deneyimli bir doktor ve klinik seçmek çok önemli.

B

Born

Üye
Safir fue daha ince uçlar kullanılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
66
Çevrim içi ziyaretçiler
118
Toplam ziyaretçi
184

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt