Saf toz minoxidil losyon hazırlama

• Konuyu başlatan Trevor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 7

Saf toz minoxidil losyon hazırlama

1
Merhaba minoxil ürünlerinin fiyatları çok arttığı için evde kendim losyon yapmak istiyorum birde piyasada sahte ürünler çokmuş. Eczanedeki minoxillerin fiyatları gereksiz pahalı buluyorum. Ev yapımı minoxidil nasıl hazırlanıyor %2, %5 ve % 10 losyon yapacam ablamda kullanacak hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Saf minoxidil tozu nasıl temin ediyorsunuz? Güvenilir olarak nereden alıyorsunuz. Bu minoxidil tozu ne kadar saklanabiliyor? Berraklık etki olarak satılan minoxidiller ile aynı mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
7 6
1
[QUOTE="nail, post: 7525, member: 142"] Ben trendyolda saf toz minoxil aldım ama orjinal olup olmadığından emin değilim nasıl anlayabiliriz [/QUOTE] Kullandınız mı
T

Trevor

Üye
Merhaba minoxil ürünlerinin fiyatları çok arttığı için evde kendim losyon yapmak istiyorum birde piyasada sahte ürünler çokmuş. Eczanedeki minoxillerin fiyatları gereksiz pahalı buluyorum. Ev yapımı minoxidil nasıl hazırlanıyor %2, %5 ve % 10 losyon yapacam ablamda kullanacak hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Saf minoxidil tozu nasıl temin ediyorsunuz? Güvenilir olarak nereden alıyorsunuz. Bu minoxidil tozu ne kadar saklanabiliyor? Berraklık etki olarak satılan minoxidiller ile aynı mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Minoxidil hazırlama formülasyonu 100 ml için

%2 için 2 gr yarım çay kaşığı
%5 için 5 gr 1 çay kaşığı
%10 için 10 Gr 2 çay kaşığı tepeleme

Formülasyonu 100 ml % 5 için

• Minoxidil 5 g
  • Kafein sitrat 3 g
  • Propilen glikol 30 ml
  • Distle su 30 ml
  • Etil Alkol %96 40 ml
Etil alkol bulamazsan yerine %99 izopropil alkol 30 ml kullan. Losyonu uygulamadan önce saçının küçük bir alanında losyonu test etcen yakma alerji yapıyor mu diye.

Minoxidil tozu şişeye kat etil alkol 40 ml ilave et 1 saat şişeyi her 20 dakika aralıklara çalkala süre sonunda propilen glikol 30 ml kat 1 saat her 20 dk çalkala. Kafeini ekle distile suyu ilave edip benvari usulü şişeyi cezve içinde ısıtcan. Su dolu cezvenin içine hazırladığın şişeyi koy. Cezveyi 5 dakika ısıtıp altını kapat. Şişeyi çok ısıtmayacan. Tekrar çalkalama yapıp bir gün bekletip dinlendir kullan.

R

roronoa

Üye
Umaychem diye yerli bir firma satıyor deniyor sormak lazım birde şahıslara satış yapmıyorlar genelde

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Bu firmada satıyor aramıştım şahıslara vermiyoruz demişlerdi 250 Gr fiyatı pahalı olabilir eczacılar getirtebilir arayın.

J

jerus

Üye
Minoxidil hazırlama formülasyonu 100 ml için

%2 için 2 gr yarım çay kaşığı
%5 için 5 gr 1 çay kaşığı
%10 için 10 Gr 2 çay kaşığı tepeleme

Formülasyonu 100 ml % 5 için

• Minoxidil 5 g
  • Kafein sitrat 3 g
  • Propilen glikol 30 ml
  • Distle su 30 ml
  • Etil Alkol %96 40 ml
Etil alkol bulamazsan yerine %99 izopropil alkol 30 ml kullan. Losyonu uygulamadan önce saçının küçük bir alanında losyonu test etcen yakma alerji yapıyor mu diye.

Minoxidil tozu şişeye kat etil alkol 40 ml ilave et 1 saat şişeyi her 20 dakika aralıklara çalkala süre sonunda propilen glikol 30 ml kat 1 saat her 20 dk çalkala. Kafeini ekle distile suyu ilave edip benvari usulü şişeyi cezve içinde ısıtcan. Su dolu cezvenin içine hazırladığın şişeyi koy. Cezveyi 5 dakika ısıtıp altını kapat. Şişeyi çok ısıtmayacan. Tekrar çalkalama yapıp bir gün bekletip dinlendir kullan.
Kafein Sitratı nereden temin edeceğiz?

N

nail

Üye
Ben trendyolda saf toz minoxil aldım ama orjinal olup olmadığından emin değilim nasıl anlayabiliriz

K

kelkalmamaliyim

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt