Saf minoxidil trendyolda satılan orjinal mi?

• Konuyu başlatan Hairs
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 856
  • Cevap 8

Saf minoxidil trendyolda satılan orjinal mi?

1
Trendyolda satılan saf minoxidil ve kafein tozundan alan var mı? Bu ürünler orjinal midir sizce fiyatları 50 Gr 290 tl almayı düşünüyorum 1 yıl kullanırım satılan minoxil ürünlere göre baya ekonomik olur. [URL unfurl="true"]https://ty.gl/m3ig3sjxvv[/URL]
8 6
1
Trendyoldan minoxidil alıp kullanan arkadaşlar sonuçlar ne durumda tavsiye eder misiniz?
H

Hairs

Üye
Trendyolda satılan saf minoxidil ve kafein tozundan alan var mı? Bu ürünler orjinal midir sizce fiyatları 50 Gr 290 tl almayı düşünüyorum 1 yıl kullanırım satılan minoxil ürünlere göre baya ekonomik olur.

C

Creative

Üye
Markası olan bir ürün orjinaldir firmasına sorabilirsin

R

Realty

Üye
Ben aldım kullanıyorum belgesi falan var.

K

kelboy

Üye
M

Merlot

Üye
Bende kullanıyorum ne sorcaktın?
Trendyolda satıcıya sattığı minoxu sordum oral kullanım için uygun değil dedi yurt içinde güvenilir satış yapan bildiğiniz bi yer var mıdır hocam

K

kelboy

Üye
Önceden vardı şimdi Gr olarak satan yok 1 kg olarak satılıyor. Oral olarak hassas tartı olması gerek 5 mikro gram olarak deneme yapılarak toz kullanılabilir ama trendyolda satılan oral için uygun değil demiş yapısı farklıdır

S

Sacsiz

Üye
Trendyoldan minoxidil alıp kullanan arkadaşlar sonuçlar ne durumda tavsiye eder misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
21
Robots
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt